Μάκης Τριανταφυλλόπουλος-Κιμ Κίλιαν: Οι προσπάθειες να σώσουν το γάμο τους


Παίρνουν διαζύγιο; Όλη η αλήθεια για τη σχέση τους!
Ένα χρόνο πριν, κανένα σύννεφο δεν μπορούσε να επισκιάσει τον ήλιο που έκρυβε στην ψυχή της η Κιμ Κίλιαν, καθώς την οικογενειακή της ευτυχία συμπλήρωνε ένα ολοκαίνουργιο επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση που, όπως λένε οι άνθρωποι που τη γνωρίζουν καλά, το περίμενε με ανυπομονησία και όραμα. Ωστόσο, οι αυξημένες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, σε συνδυασμό με τις οικογενειακές, ανέβαλαν διαρκώς το ραντεβού μαζί της.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δυο πανέμορφες κόρες, τη Σιένα και την «αρχηγό της οικογένειας», όπως την αποκαλούν χαριτολογώντας οι γονείς της, την 6χρονη πλέον Σάντυ–Μπριζίτ–Ζωνιανή. Σημειώνεται ότι ο δημοσιογράφος κι εκδότης έχει έναν ακόμα γιο, τον Κωνσταντίνο, στον οποίο τόσο εκείνος όσο και οι τρεις γυναίκες της ζωής του έχουν μεγάλη αδυναμία.

«Είναι νωρίς να μιλάμε για ουσιαστικό χωρισμό. Θα χρησιμοποιούσα τον όρο κρίση για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό. Αναμφισβήτητα, αυτούς τους δύο ανθρώπους τους δένει μια μεγάλη αγάπη και αμοιβαίος αλληλοσεβασμός, στοιχεία δυνατά και σημαντικά για να σώσουν μια σχέση σαν τη δική τους. Νομίζω πως οι προσπάθειες που γίνονται για να είναι ξανά μαζί, όπως πρώτα, θα έχουν θετικό αποτέλεσμα, κυρίως για να μην επηρεαστεί στο ελάχιστο η ψυχολογία των κοριτσιών τους, που αποτελούν την απόλυτη προτεραιότητα της ζωής τους», δηλώνει στο «Hello!» άνθρωπος από το φιλικό τους περιβάλλον.

Σ’ αυτήν τη δύσκολη προσωπική στιγμή της ζωής του, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος φαίνεται να διοχετεύει την ενέργειά του στη δουλειά του, που τόσο αγαπά και για εκείνον έχει αποδειχτεί πολλές φορές εποικοδομητική και αποδοτική. Πιο συγκριμένα, αφιερώνει πολύ χρόνο στον ενημερωτικό ιστότοπο «Zougla.gr», που έχει δημιουργήσει, ενώ συχνά συναντιέται με καλούς φίλους για ένα κρασί.

Την ίδια στιγμή, η Κιμ Κίλιαν, γοητευμένη από το  ρόλο της ως μητέρα, εκπλήσσεται καθημερινά από τις  κόρες της, ενώ αφιερώνει σημαντικό χρόνο και στο γυναικείο της site govastileto.gr, το οποίο και διευθύνει.



faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου