Λύθηκε το ΜΥΣΤΗΡΙΟ! Νεκρή η 30χρονη Μαρίνα από την Κατερίνη που αναζητούσε η Αγγελική Νικολούλη! Ποιος την δολοφόνησε;


Ποιος την δολοφόνησε με δύο μαχαιριές στην καρδιά;

Με δύο μαχαιριές στην καρδιά έκοψε το νήμα της ζωής της 30χρονης Μαρίνας Κουκουλιάτα από την Κατερίνη, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 24 Ιουνίου του 2014, ένας 33χρονος ''φίλος'' της. Το ομολόγησε σε αστυνομικούς υποδεικνύοντας μάλιστα το σημείο που αρχικά μαχαίρωσε την άτυχη κοπέλα και στη συνέχεια κάλυψε το άψυχο σώμα, της άλλοτε αγαπημένης του.


Οι αρχές οδηγήθηκαν στα ίχνη του δολοφόνου, κατόπιν άρσης του τηλεφωνικού απορρήτου. Δουλεύοντας συστηματικά έφτασαν στην άκρη του νήματος, κάνοντας τον δράστη να ''σπάσει'' και να ομολογήσει.

Όπως είπε ο 33χρονος, τη μέρα της δολοφονίας πήγε με την άτυχη Μαρίνα σε ένα κτίριο, σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από την αστυνομική διεύθυνση Πιερίας, προκειμένου να μιλήσουν. Η συζήτηση όμως πήρε απρόβλεπτη τροπή όταν η 30χρονη του ζήτησε να διακόψουν κάθε επικοινωνία και επαφή.


Τότε, όπως είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, θόλωσε και ύστερα από σύντομη λογομαχία, τη μαχαίρωσε δύο φορές στην καρδιά. Η άτυχη κοπέλα έπεσε αιμόφυρτη στο πάτωμα και λίγο αργότερα άφησε στο σημείο την τελευταία της πνοή. Ο δράστης σκέπασε το πτώμα της με μία κουβέρτα και ένα πάπλωμα, με τους αστυνομικούς να μην έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο να υπήρχε στο έγκλημα και συνεργός.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου