Νέες ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ για Φουρέιρα-Σαμαρά: «Στις τελευταίες κοινές ΦΩΤΟ τους ήταν ήδη χωρισμένοι»


ΔΕΙΤΕ τι αναφέρει πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας

Όλο και περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το χωρισμό της Ελένης Φουρέιρα από τον Γιώργο Σαμαρά και τη φημολογούμενη σχέση της με τον νεαρό εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη. Και όλα αυτά την ώρα που  οι φήμες οργιάζουν για τους λόγους που η σχέση της τραγουδίστριας με τον διεθνή ποδοσφαιριστή τελείωσε, αφού πολλοί πίστευαν πως οι δυο τους θα ανέβουν μαζί τα σκαλιά της εκκλησίας.


Πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας λέει στο ΟΚ ότι «η απόσταση τους χώρισε. Όταν κυκλοφόρησαν οι τελευταίες κοινές φωτογραφίες τους, πριν από περίπου έναν μήνα, ήταν ήδη χωρισμένοι. Ο Γιώργος Σαμαράς είχε έρθει στην Ελλάδα προκειμένου να μαζέψει τα προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι της τραγουδίστριας στη Γλυφάδα».

Σημειώνεται βέβαια ότι στις τελευταίες κοινές φωτο του περιοδικού Hello οι παπαράτσι τους έπιασαν και σε... τρυφερά ενσταντανέ! (Βλέπε παρακάτω)


Όσο για το νέο φημολογούμενο ειδύλλιο της τραγουδίστριας με τον 27χρονο εφοπλιστή Σπυράγγελο Λυκούδη, η ίδια πηγή υποστηρίζει: «Ήταν και πάλι μόνη της όταν αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στην προσωπική της ζωή».

Την ίδια ώρα φίλος της τραγουδίστριας ξεκαθαρίζει στο περιοδικό Hello: «Ακούστηκαν εξωφρενικά πράγματα. Στην αρχή η Ελένη τρόμαξε, όμως τώρα γελάει, γιατί κάποια από αυτά ανήκουν στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Κανένα τρίτο πρόσωπο δε διέλυσε τη σχέση της με τον Γιώργο. Με τον Σπυράγγελο γνωρίστηκαν αρκετό καιρό μετά, μέσω κοινών φίλων. Οι δυο έχουν εξαιρετική χημεία και απολαμβάνουν να κάνουν παρέα. Θα έλεγα ότι υπάρχει ένα φλερτ και σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να κάνουμε λόγο για σχέση ακόμα» ανέφερε.


Λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστό ότι η τραγουδίστρια και ο διεθνής ποδοσφαιριστής αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ο Γιώργος Σαμαράς ήρθε για λίγο στην Ελλάδα, προκειμένου να συναντήσει τον μικρό Τζέι στα βραβεία του ΠΣΑΤ παρά το θάνατο του παππού του που τον συγκλόνισε.


Μάλιστα, όταν ήρθε η ώρα να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, δεν απέφυγε και αυτές για τα προσωπικά του, τα οποία τις τελευταίες ημέρες κάνουν το γύρο του Διαδικτύου: «Δεν έχω να πω κάτι. Απασχολώ τον Τύπο, αλλά είμαι 30 χρονών και δεν έχω βγει ποτέ να μιλήσω για το οτιδήποτε. Και δεν θα μιλήσω και τώρα. Σέβομαι τους ανθρώπους. Τίποτε άλλο!»


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου