Η συγκλονιστική εξομολόγηση της μητέρας της 18χρονης Ασπασίας, που πυροβόλησε ο πατέρας της στο κεφάλι για εκδίκηση


17 μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που η Ασπασία βγήκε για φαγητό με τον πατέρα της κι εκείνος ξαφνικά τράβηξε όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι για να εκδικηθεί τη μητέρα της που τον άφησε.
Στη συνέχεια, ο δράστης από το Άργος έβαλε τέλος στη ζωή του, αφήνοντας ένα σημείωμα που απευθυνόταν στη Σπυριδούλα Φατούρου: «Για να σε εκδικηθώ που με άφησες».

Η μητέρα μίλησε στην εκπομπή «Μία», της Τατιάνας Στεφανίδου, για την εξέλιξη της υγείας της μικρής, τον Γολγοθά που τραβάει για να περιθάλψει το παιδί της, αλλά και για το γεγονός ότι συγχώρεσε τον πρώην σύζυγό της για το κακό που προκάλεσε.

«Το μόνο που ζητάω είναι μια προσευχή για την Ασπασία. Να μας λυπηθεί ο Θεός και να της χαρίσει μια δεύτερη ευκαιρία», είπε με βουρκωμένα δάκρυα η Σπυριδούλα Φατούρου και πρόσθεσε: «Όταν μου χαμογέλασε πήρα μια ανάσα. Υπάρχουν πάρα πολύ καλοί γιατροί, οι οποίοι πραγματικά της φέρονταν σαν να ήταν δικό τους παιδί. Μέσα σε όλους αυτούς όμως υπήρχαν και κάποιοι που ήταν ανεύθυνοι. Η ανευθυνότητα ενός από αυτούς κόντεψε να τη στείλει στον άλλο κόσμο. Η Ασπασία επικοινωνεί. Αναπνέει μόνη της. (…) Οι σφαίρες είναι ακόμα στο κεφάλι της».

Ακόμα, υποστήριξε ότι όλο αυτό που έγινε ήταν άδικο για την 18χρονη και εξομολογήθηκε: «Ήταν άδικο για το παιδί… Τον έχω συγχωρέσει για το κακό που μου έκανε γιατί ήταν άρρωστος».

Δείτε τα χαρακτηριστικά αποσπάσματα από την εκπομπή:





peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου