Δείτε το Σούπερ Καμαρίνι της Πρωταγωνίστριας του Grey’s Anatomy


Η Ellen Pompeo (γνωστή ως Meredith) έχει ένα πολύ όμορφο τροχόσπιτο όπου μένει στα γυρίσματα του Grey’s Anatomy και το οποίο σίγουρα μας προκαλεί ζήλια.

Μετά από 10 χρόνια δουλειάς στα ίδια σκηνικά αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να κάνει μία ανακαίνιση στο καμαρίνι-τροχόσπιτο που περνάει μεγάλο μέρος του χρόνου της. Συμβουλεύτηκε κάποιους από τους καλύτερους διακοσμητές και το αποτέλεσμα όπως μπορείτε να δείτε είναι εκπληκτικό.

Η διαφορά μετά την ανακαίνιση είναι εκπληκτική. Το λευκό στο σαλόνι κάνει τον χώρο να φαίνεται πιο μεγάλος και φωτεινός.

         Αυτό είναι το εσωτερικό του τρέιλερ της Pompeo πριν την ανακαίνιση.

Ο χώρος του υπνοδωματίου έχει αλλάξει πάρα πολύ. Από κλειστοφοβικός έχει μεταμορφωθεί σε μέρος στο οποίο χαίρεται κανείς να ξεκουράζεται και να κοιμάται. Αυτό που άλλαξε τελείως η ηθοποιός ήταν ο φωτισμός του υπνοδωματίου καθώς η ίδια θεωρεί πως αυτό ήταν το πιο σημαντικό πράγμα που θα μεταμόρφωνε το δωμάτιο.

     Τα διαφορετικά μαξιλάρια στο κρεβάτι το κάνουν πιο ζεστό και του δίνουν υφή.

         Η κρεβατοκάμαρα πριν η Meredith του Grey's Anatomy αποφασίσει να την αλλάξει.

Αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό και πρέπει να σχολιαστεί είναι η εξοικονόμηση και η εκμετάλλευση κάθε γωνιάς του χώρου. Η ηθοποιός δεν άφησε ανεκμετάλλευτη ούτε και την πιο μικρή γωνίτσα ενώ μετέτρεψε το χώρο σε ένα άνετο και χαρούμενο περιβάλλον.

Η καθαρότητα στις γραμμές στην κουζίνα του καμαρινιού δημιουργεί μία όμορφη και αρμονική αίσθηση.

Το φωτεινό λευκό που επικρατεί στον χώρο, τα έντονα metallics και το άπλετο φυσικό φως δίνουν άλλο ύφος στο τροχόσπιτο. Το άνετο κρεβάτι, το όμορφο μπαρ και τα λειτουργικά και ταυτόχρονα εντυπωσιακά τραπεζάκια κάνουν το χώρο ιδανικό για να μένει κανείς και να το ευχαριστιέται.

Το μπαράκι είναι στολισμένο με πράσινα φυτά που το κάνουν ακόμα πιο φιλόξενο.

Η Pompeo αποφάσισε να βάλει πολύ λευκό στο trailer της με σκοπό να το κάνει πιο φωτεινό. Το ίδιο έκανε και με τη γωνιά που βρίσκεται το τραπέζι του δωματίου.

Το λευκό στους τοίχους και το μεγάλο παράθυρο αφήνει το φως να μπαίνει άπλετο στη μικρή τραπεζαρία.

«Το κλειδί για να διακοσμήσει κανείς επιτυχημένα ένα μικρό δωμάτιο είναι να μεγιστοποιήσει κάθε γωνιά του χώρου με τον σωστό τρόπο», είπε αποδεικνύοντας τα λόγια της με πράξεις.


http://spirossoulis.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου