Το ξέσπασμα της Χρυσούλας Διαβάτη για την υποψηφιότητα του Ρουβά στα Θεατρικά Βραβεία και η απάντηση του Σάκη


Η μεγάλη διάκριση του Σάκη Ρουβά, ο οποίος πήρε βραβείο Αρχαίου Δράματος για την ερμηνεία του στις Βάκχες, συνοδεύτηκε από ένα αναπάντεχο ξέσπασμα.
Η Χρυσούλα Διαβάτη, κατά τη διάρκεια των Βραβείων Θεάτρου και Μουσικής και των βραβείων Κάρολος Κουν, τα οποία έγιναν στο Μέγαρο Μουσικής, επιτέθηκε φραστικά σε όσους βραβεύονται για τις ερμηνείες τους, αλλά δεν ανήκουν στο χώρο της υποκριτικής.

Η ίδια, αρνήθηκε να παραλάβει την Τιμητική Διάκριση Διεθνούς Ρεπερτορίου για το ρόλο της στην παράσταση «Δύο γυναίκες χορεύουν», εξηγώντας πως το τελευταίο διάστημα ο χώρος της υποκριτικής έχει γίνει ξέφραγο αμπέλι και πως «όλοι πια έχουν γίνει ηθοποιοί» σε αντίθεση με την ίδια που έχει καταθέσει την ψυχή της στο επάγγελμα αυτό, κάτι που άρχισε να κάνει πριν από πενήντα χρόνια και που συνεχίζει ακόμα, πιστή στο δικό της όραμα.

Επιπλέον τόνισε την ανάγκη ύπαρξης αστυνομίας θεάτρου, η οποία θα συλλαμβάνει όσους δεν ανήκουν στο χώρο αυτό, αλλά επιμένουν να  ασχολούνται με την υποκριτική.


Κατά τη διάρκεια της βράβευσης του Σάκη Ρουβά που ακολούθησε – πήρε το Βραβείο Αρχαίου Δράματος, για τον ρόλο του Θεού Διόνυσου στις «Βάκχες», προφανώς επηρεασμένη από τις δηλώσεις της Χρυσούλας Διαβάτη, μια κυρία από το κοινό φώναξε: «Με τι εφόδια παραλαμβάνει αυτό το βραβείο;». Ο Σάκης Ρουβάς, όμως, δεν δίστασε να της απαντήσει, με αμεσότητα και ευγένεια. «Με την ψυχή μου, κυρία μου», είπε, κερδίζοντας το δυνατό χειροκρότημα όλων.


Αμέσως μετά πρόσθεσε πως δεν θα επιτρέψει σε καμία αστυνομία θεάτρου να του απαγορεύσει να κάνει πράξη τα όνειρά του, καταλήγοντας πως: «Έχω μάθει να ονειρεύομαι και να εξελίσσομαι». Με τον τρόπο αυτό απάντησε στις δηλώσεις της ηθοποιού.

Μετά το τέλος, ο τραγουδιστής ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram, αφιερώνοντας το βραβείο του σε όλους τους θαυμαστές του:



peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου