«Θα τον πλακώσω στο ξύλο»: Ο άγριος τσαμπουκάς της Ηλιάκη!


Εκτός εαυτού βγήκε η Μαρία Ηλιάκη και δεν δίστασε να εκφράσει την οργή της δημόσια.
Έκπληκτοι έμειναν οι διαδικτυακοί της φίλοι όταν παρακολούθησαν το ξέσπασμά της στο Twitter, αφού δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι ήταν αυτό που έκανε το άλλοτε χαμογελαστό κορίτσι της τηλεόρασης, έτοιμο να εκραγεί.

Όπως κάθε γυναίκα, έτσι και η Μαρία δεν λέει όχι στο "φλερτ", αρκεί και οι δυο πλευρές να είναι... ελεύθερες. Ξινός της βγήκε ο απογευματινός της καφές, όταν ένας άγνωστος από το διπλανό τραπέζι άρχισε να τη φλερτάρει, έχοντας στο πλευρό του την κοπέλα του. Αν και στην αρχή προσπάθησε να μη δώσει σημασία, όταν αντιλήφθηκε πως ο άντρας συνέχιζε επίμονα και δίχως ίχνος ντροπής κάτω από τη μύτη της κοπέλας του, τα έχασε. Για πολλά λεπτά ο νεαρός την "κάρφωνε" με τα μάτια του, ενώ όταν η καλή του αποχώρησε δεν έχασε ευκαιρία να την πλησιάσει. Αυτή ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι...
Με ύφος που πρόδιδε από χιλιόμετρα την ενόχλησή της και αρκετά ανεβασμένο τόνο στη φωνή της απαίτησε να εξαφανιστεί από μπροστά της. Βλέποντας το σκηνικό να γίνεται αντιληπτό από τους υπόλοιπους θαμώνες, η Μαρία χωρίς να θέλει να τραβήξει περισσότερο τα βλέμματα, άρπαξε το χέρι της κολλητής της και έφυγαν άρον άρον από το μαγαζί. Τα νεύρα και η σύγχυσή της ήταν τέτοια όμως που θέλησε να τα μοιραστεί με του followers της. "Αν ξαναδώ άντρα να φλερτάρει ενώ συνοδεύεται... θα χειροδικήσω", έγραψε στο Twitter χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό που την έκανε να βράζει από θυμό ήταν πως αυτό το κατά τα άλλα αρσενικό είχε το θράσος να κάνει κάτι τέτοιο προσβάλλοντας τόσο την κοπέλα του όσο και την ίδια. Το συγκεκριμένο περιστατικό την έβγαλε από τα ρούχα της και όπως αποκαλύπτει στενός της φίλος, "δεν ξέρει αν την επόμενη φορά που θα της συμβεί κάτι παρόμοιο θα μπορέσει να συγκρατήσει την ψυχραιμία της".


athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου