Κι όμως αυτός ο τύπος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο Γαλιφιανάκης!!!


Βγάζει όμως 240.000 ευρώ τον χρόνο κάνοντας τον Γαλιφιανάκη

Ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου, ένα μωρό, ένα κουτάκι μπύρας και... φυσικά τα απαραίτητα μούσια αρκούν για να βγάλει κανείς μία περιουσία, χωρίς να προσπαθεί ιδιαίτερα.
Ο Thaddeus Kalinoski είναι ένας καθόλα συνηθισμένος άνθρωπος και σίγουρα όχι, ένας σταρ του Hollywood, όπως ο πρωταγωνιστής του Hangover, Ζακ Γαλιφιανάκης.
Κι όμως, έχει καταφέρει, χωρίς κόπο - αλλά με τρόπο, να βγάζει 240.000 ευρώ τον χρόνο, προσποιούμενος πως είναι ο διάσημος ηθοποιός.
Κι αυτό, γιατί απλά, όταν τον εγκατέλειψε η γυναίκα του, αφέθηκε τελείως και δεν πρόσεχε τον εαυτό του και την εμφάνισή του. Και προφανώς, ήταν το καλύτερο πράγμα που έκανε ποτέ!
Ο Kalinoski εργαζόταν σε ξενοδοχείο της Φιλαδέλφεια και είχε μία ήσυχη ζωή και καθημερινότητα. Μέχρι το διαζύγιο. Άντε και λίγο μετά.
Μέρες μετά την εγκατάλειψη της συζυγικής εστίας, κοιτάχτηκε στον καθρέφτη του μπάνιου, ανακαλύπτοντας πως είχε γίνει ένας... Ζακ Γαλιφιανάκης. Από την κακή διατροφή και το ποτό είχε πάρει κιλά, ενώ έχοντας μείνει πολλές μέρες αξύριστος και ακούρευτος, είχε πετύχει το χαρακτηριστικό look του ελληνικής καταγωγής ηθοποιού.


Τώρα, πηγαίνει σε πάρτι σχεδόν κάθε βράδυ, αφού προσλαμβάνεται για κάτι περισσότερο από 1.000 ευρώ, για να αντικαθιστά τον Γαλιφιανάκη.
Για να είναι απόλυτα πειστικός δε, έχει ένα ομοίωμα μωρού και την πρωταγωνίστρια - μαϊμού των ταινιών. Ζει στο Λας Βέγκας και υποδύεται τον Γαλιφιανάκη σε μία full time δουλειά.


"Το να γίνω ο Alan, άλλαξε τη ζωή μου για πάντα. Τώρα, ζω στο Λας Βέγκας, είμαι συνέχεια σε πάρτι κι όλα αυτά, γιατί μοιάζω στον τύπο από την ταινία", είπε στην Dailymail.
"Ακόμα χρειάζεται να τσιμπάω τον εαυτό μου, για να σιγουρευτώ, ότι το ζω όλο αυτό. Κάθε μέρα ζω στα άκρα, όπως συνέβη στην ταινία και μερικές από τις στιγμές που ζω, είναι τόσο τρελές, όσο αυτά που είδατε στην ταινία".

Μάλιστα, η ομοιότητά του δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ούτε από τους παραγωγούς της ταινίας, που τον προσέλαβαν για να ντουμπλάρει τον Γαλιφιανάκη στο Hangover III.


Όπως λέει κι ο ίδιος πάντως, το απολαμβάνει για όσο κρατήσει, αφού αφενός δεν προβλέπεται Hangover IV και αφετέρου, ακόμα και ο ίδιος ο Ζακ έχει αλλάξει την εμφάνισή του.
Μιας και τον αναφέραμε, δείτε τα καλύτερα του Alan στο Hangover!



Πηγή: Metro

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου