Ποιοι παρουσιαστές πρωινών είναι ο κερατάς, η τσιγκούνα, η σκύλα...


Ήταν να μην ανοίξουν το στόμα τους.
Οι αδελφοί Γιαννούλα, συνεργάτες των πρωινών εκπομπών του mega εδώ και 22 χρόνια δεν άφησαν τίποτα μυστικό.
Από τη στήλη του Δημήτρη Ουγγαρέζου κάθε εβδομάδα περνούν διάφοροι καλεσμένοι που κάνουν αποκαλύψεις, αφήνουν τους τηλεθεατές με το στόμα ανοιχτό με τις αντιδράσεις τους και καταφέρνουν να συζητηθούν. Αυτή τη φορά οι καλεσμένοι στο Ouggachallenge ήταν διαφορετικοί και ιδιαίτεροι. Στις καρέκλες απέναντι από τον παρουσιαστή κάθισαν οι αδερφοί Γιαννούλα, ο Δημήτρης και ο Γιάννης, οι οποίοι εργάζονται στον τομέα της παραγωγής του ψυχαγωγικού τομέα του Mega 22 ολόκληρα χρόνια. Για τι άλλο θα μπορούσαν να μιλήσουν, εκτός από τις συνεργασίες τους με τους παρουσιαστές που πέρασαν από το Πρωινό; Τα δυο αδέλφια μίλησαν και άναψαν φωτιές.

Δεν δίστασαν να πουν ανάμεσα σε άλλα: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν γυναικάς. Η Έλντα Πανοπούλου ήταν τσιγκούνα! Η Μαρία Μπακοδήμου μας τρέλανε, σκύλα ρε, την πετύχαμε και σε δύσκολη περίοδο. Η εγκυμονούσα Φαίη ήταν γλυκιά, τα νεύρα της τα έβγαζε αλλού, πωπωπω τι θα λέει ο Λιάγκας τώρα! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σαλιώνει τα φρύδια του. Ο Πέτρος Κωστόπουλος θεός, στην κοσμάρα του! Ο Γιώργος Πολυχρονίου φραγκοφονιάς»!


Έκαναν όμως, και μία αποκάλυψη που άφησε τους πάντες άφωνους. Μίλησαν για τον παρουσιαστή που είχε κρυφή σχέση με συμπαρουσιάστριά του, η οποία είχε δεσμό και το γνώριζαν όλοι: «Είχαμε στεναχωρηθεί πάρα πολύ, όχι γι' αυτούς τους δύο, αλλά για τον τρίτο τον κερατά, γιατί είχαμε ακούσει ότι ήταν καλό παιδί» ,είπαν χαρακτηριστικά.



thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου