Ποιες είναι οι 5 τσάντες που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα


Οι μόδα αλλάζει συνεχώς αλλά υπάρχουν κάποιες κλασσικές τσάντες που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη οποίες κι αν είναι οι τάσεις που επικρατούν, ενώ θα δώσουν στυλ στα καθημερινά σου λουκ.
Δες ποιες είναι αυτές και τσέκαρε αν η γκαρνταρόμπα σου χρειάζεται ενίσχυση σε αυτό τον τομέα…


1. Η καθημερινή σου τσάντα


 Σίγουρα θα έχεις παραπάνω από μια, καθώς είναι η τσάντα που χρησιμοποιείται περισσότερο. Αυτή η τσάντα πρέπει να έχει κλασσικό σχήμα, να είναι σε ουδέτερη απόχρωση και ιδανικά να μπορεί να κρατηθεί στο χέρι αλλά να μπαίνει και στον ώμο. Μπορείς να τη κρατάς από το πρωί από το βράδυ αφού χωρά όλα τα απαραίτητα. Μην το παρακάνεις όμως με το μέγεθος, γιατί θα βρεθείς να κουβαλάς άχρηστα πράγματα απλά και μόνο επειδή τα χωράει.


2. Ένα καθημερινό clutch

Είναι ιδανικό για τις μέρες εκείνες που δεν θέλεις να κουβαλάς όλα σου τα υπάρχοντα μαζί. Κινητό, κλειδιά, χρήματα κι έφυγες! Ένας καφές με φίλες ή ένα μεσημεριανό φαγητό Κυριακής είναι περιστάσεις που δεν χρειάζεται να κουβαλάς μια τεράστια τσάντα! Ειδικά το καλοκαίρι παίξε με έντονα χρώματα και θα δεις τη διαφορά στο στυλ σου!


3. Ένα βραδινό clutch


 Must have αξεσουάρ για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα! Μπορεί να είναι ένα απλό μαύρο ή γεμάτο στρας αλλά είναι σίγουρα η τελευταία σημαντική πινελιά σε ένα βραδινό ή επίσημο λουκ!


4. Μια τσάντα από καμβά


 Χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια eco-friendly τσάντα. Σίγουρα casoual αλλά και πολύ στυλάτη. Θα σου λύσει τα χέρια όταν θέλεις να πεταχτείς να ψωνίσεις κάτι καθώς είναι πολύ ελαφριά αλλά είναι τέλεια και για τις πρώτες μη οργανωμένες εξορμήσεις στην παραλία. Μαγιό, πετσέτα, σαγιονάρες κι είσαι έτοιμη!


5. Μια τσάντα που φοριέται χιαστί

Μπορεί να είναι μια τσάντα ταχυδρόμου ή ένα μικρό τσαντάκι με αλυσίδα αλλά σίγουρα χρειάζεσαι μια τσάντα που θα αφήνει τα χέρια σου ελεύθερα. Σκέψου τις περιστάσεις… Shopping στα μαγαζιά, συναυλίες, βόλτες στο πάρκο με τα παιδιά και τόσες άλλες δραστηριότητες που αν μη τι άλλο χρειάζεσαι ελευθερία κινήσεων!


faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου