«Βρέχει» μωρά: Πότε γεννάνε οι διάσημες Ελληνίδες; Δες τις εγκυμονούσες! (PHOTOS)


Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής τους διανύουν πολλές επώνυμες κυρίες, καθώς σε λίγους μήνες θα κρατούν στην αγκαλιά τους τα μωράκια τους.

Μέσα στους επόμενους πέντε μήνες, ο πελαργός θα επισκεφτεί αρκετές μανούλες και την αρχή να την κάνει η σύζυγός του Χρήστου Λούλη, Εμιλή Κολιανδρή που είναι στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνη της παρ” όλα αυτά εκείνη δεν το βάζει κάτω αφού, συνεχίζει να εμφανίζεται κανονικά στο θέατρο.



Από μέρα σε μέρα μπαίνει στο μήνα της και η Βίκυ Καγιά που περιμένει τη κορούλα της να γεννηθεί, είναι το πρώτο της παιδί με τον Ηλία Κρασσά.



Τέταρτη φορά θα γίνει μανούλα και η Ολυμπία Χοψονίδου που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, έπειτα από τρεις γιους περιμένει εκείνη και ο Βασίλης Σπανούλης τη πρώτη τους κόρη.



Ενώ, και η τραγουδίσρια Βανέσα Αδαμοπούλου, θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί μετά από δέκα χρόνια σχέσης με τον Ιωάννη Παπαζήση και αναμένεται να γεννήσει μέσα στον Αύγουστο.



Την ίδια ώρα, στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της είναι η ηθοποιός Φαίη Ξυλά που θα γίνει πρώτη φορά μαμά μετά από έξι χρόνια γάμου με τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο.



Ενώ, οι φήμες θέλουν και τη σύζυγο του Αποστόλη Τότσικα, Ρούλα Ρέβη να είναι έγκυος το πρώτο τους παιδί, αν και κανείς από τους δυο δεν το έχει διαψεύσει αλλά ούτε και επιβεβαιώσει.




Πηγή: star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου