Ολοκληρώθηκαν τα δοκιμαστικά: Αυτοί θα πλαισιώνουν την Μαρία Μπεκατώρου στη νέα εκπομπή του Σαββατοκύριακου


Στην τελική ευθεία βρίσκονται η Μαρία Μπεκατώρου και οι υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 για την επιλογή των προσώπων που θα πλαισιώνουν τη νέα εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τη 13:00 βρέθηκαν στo στούντιο Kappa οι δέκα επικρατέστεροι δημοσιογράφοι και παρουσιαστές οι οποίοι επιλέχθηκαν για να συμπληρώσουν την ομάδα της Μαρίας Μπεκατώρου. Να θυμίσουμε εδώ πως για να γίνει η τελική επιλογή πέρασαν από κάστινγκ 100 άτομα, αριθμός εξωπραγματικός για τα σημερινά τηλεοπτικά δεδομένα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου βρέθηκαν πέντε άντρες και πέντε γυναίκες. Ο λόγος για τους: Λάμπρο Κωνσταντάρα, Ανδρέα Δερμιτζάκη, Φραν, Φαίδωνα Κεφαλαία, Γιώργο Δάσκαλο, Αμέλια Αναστασάκη, Γεωργία Ευσταθίου, Τάνια Χριστοδουλίδου, Άννα Ζιρδέλη, Ελισσάβετ Κυρίτση.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η τελική ομάδα θα αποτελείται από πέντε άτομα συν την κεντρική παρουσιάστρια. Την Παρασκευή το μεσημέρι, λίγο μετά τις 12:00, βρέθηκαν όλοι στο πλατό και έκαναν δοκιμαστικά που διήρκησαν 3-3,5 ώρες με τους δημοσιογράφους να εναλλάσσονται συνεχώς έτσι ώστε να δουν οι υπεύθυνοι ποια σύνθεση είναι η καλύτερη.

«Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν πολύ χαλαρή και ευδιάθετη, συζητήθηκαν θέματα από κάθε χώρο – πολιτική, lifestyle, κοινωνικά θέματα κοκ – κυριαρχούσε το γέλιο και η καλή διάθεση και αν και ήταν λίγο σαν να παίζουν μουσικές καρέκλες (σ.σ. λόγω του ότι συνεχώς άλλαζαν θέσεις) το δοκιμαστικό είχε μεγάλη επιτυχία», δήλωσε άνθρωπος που ήταν παρών.

Τα δοκιμαστικά παρακολούθησε εξ αρχής ο Τζώνη Καλημέρης ενώ λίγο πριν το τέλος παρούσα ήταν και η Κατερίνα Γκαγκάκη.


Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του καναλιού η εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 9 Μαΐου και στις αρχές της επόμενης εβδομάδας θα έχει γίνει η τελική επιλογή των ατόμων με σκοπό να αρχίσουν οι πρόβες. Η εκπομπή τη φετινή σεζόν θα ρίξει αυλαία τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου με προσδοκία όλων να συνεχιστεί και του χρόνου.


peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου