Νανά Καραγιάννη: Το ιδιαίτερο Πάσχα και οι νέες φωτογραφίες - Τί έκανε & ποια η κατάσταση της υγείας της;


Καλή παρέα, καλό φαγητό και λίγες ημέρες χαλαρές για την Νανά Καραγιάννη που χαμογέλασε με την ψυχή της και πέρασε ένα από τα καλύτερα Πασχαλινά μεσημέρια της ζωής της.

Και τις 2 ημέρες του Πάσχα τις πέρασε με τις πιο καλές της  φίλες. Την  δημοσιογράφο Αφροδίτη Υψηλάντη που είναι χρόνια στενές φίλες αληθινές . Σε  φιλικά σπίτια πάντα,με τρελό μαγείρεμα και
ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΜΕΝΟΥ ,γέλια και αγάπες πολλές. Ειχε χρόνια να περασει  τοσο ομορφα, με αληθινο χαμογελο και πραγματικη ορεξη!! Από το πρωί της Κυριακής  μέχρι το...επόμενο πρωί της Δευτέρας  μαζί, καλεσμένοι, κόσμος και καλή παρέα. Το τέλειο, το ιδανικό, το υπέροχο. Μην ξεχνάμε πως ήταν το 1ο της  Πάσχα ως χωρισμένη και το ήξερε καλά  πως θα ήταν ναι μεν ιδιαίτερο αλλά παράλληλα  ξέγνοιαστο και υπέροχο. Επίσης η Νανά βρέθηκε στο Σπίτι του Ηθοποιού της Άννας Φόνσου όπου ανήμερα Πάσχα, όπως κάθε χρόνο, είχαν ετοιμάσει μια μικρή γιορτή για τους φιλοξενούμενους εκεί με κρασάκι και τα εδέσματα της ημέρας στον εξωτερικό χώρο, καθώς μένει πολύ κοντά και έχει στενές σχέσεις με την κα Φόνσου. Αυτό που μάθαμε είναι  ότι πηγαίνει εκεί τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα για καλή συντροφιά.









tsekouratoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου