Selena Gomez: Πού πήγε το τέλειο σώμα της;


Η Selena Gomez έχει πάρει πολλά κιλά, έχει αφήσει το σώμα της να χαλαρώσει και η εικόνα της παραπέμπει περισσότερο σε μεγάλη κυρία παρά στο καυτό κοριτσάκι που τραβούσε κάποτε τα βλέμματα με τις τέλειες αναλογίες του

Στο Μεξικό κάνει διακοπές αυτές τις μέρες η Αμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια Selena Gomez, η οποία εντοπίστηκε από τους φωτογράφους σε παραλία με την παρέα της φορώντας ένα φούξια μπικίνι. Οι φωτογραφίες που κάνουν ήδη το γύρο του διαδικτύου είναι ιδιαίτερα απογοητευτικές καθώς η 22χρονη είναι εντελώς αγνώριστη.


Ο λόγος που η Gomez είναι πλέον μια άλλη έχει να κάνει με την εμφάνισή της. Η πρώην του Justin Bieber έχει πάρει πολλά κιλά, έχει αφήσει το σώμα της να χαλαρώσει και η εικόνα της παραπέμπει περισσότερο σε μεγάλη κυρία παρά στο καυτό κοριτσάκι που τραβούσε κάποτε τα βλέμματα πάνω της με τις τέλειες αναλογίες της. Η μόνη εξήγηση που θα μπορούσαμε να δώσουμε είναι ότι της λείπει ο πρώην αγαπημένος της και το έχει ρίξει στο φαγητό.

Όσο για εκείνον, οι φήμες τον θέλουν ζευγάρι με τη νέα σταρ του Hollywood, την καυτή Kendall Jenner, η οποία δεν έχει μεγάλη ηλικιακή διαφορά με την Gomez, μοιάζει όμως σαν είναι η μικρή της αδερφή.

































protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου