Εβελίνα Παπούλια: Δεν θα πιστεύετε πόσα χρήματα έπαιρνε για κάθε επεισόδιο των «Δύο Ξένων»


Αδιαμφισβήτητα, μια κωμική σειρά που αγαπήθηκε όσο ελάχιστες στην ελληνική τηλεόραση ήταν οι «Δύο Ξένοι».
Ο έρωτας του Κωνσταντίνου Μαρκορά και της Μαρίνας Κουντουράτου, οι ατάκες της Ντένης Μαρκορά, της Φλώρας και των υπόλοιπων πρωταγωνιστών κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, με αποτέλεσμα να σπάσει κάθε ρεκόρ τηλεθέασης. Φυσικά, η σειρά, όταν προβάλλεται ακόμα και σήμερα σε επανάληψη, συνεχίζει να αφήνει πίσω της σε ποσοστά καθημερινές ζωντανές εκπομπές και διάφορα προγράμματα άλλων σταθμών.


Στην εκπομπή «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη, με παρουσιαστή τον Θοδωρή Αθερίδη, φιλοξενήθηκε η Εβελίνα Παπούλια και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αμοιβή της για κάθε επεισόδιο του σίριαλ, αλλά και πόσο αυξήθηκε το κασέ της στη συνέχεια.

«Έχουν τελειώσει οι “Δύο ξένοι” και με καλούν για μία άλλη παραγωγή. Εγώ δε θυμάμαι. Νομίζω ότι έπαιρνα γύρω στις 300.000 το επεισόδιο ας πούμε. Και λέω εντάξει, άμα πάρω 500.000 θεότητα! Και λέω αυτά θα απαιτήσω στο καινούριο σίριαλ. Πάω λοιπόν συζητάμε και μου λέει ο παραγωγός “Εβελίνα σε θέλουμε πάρα πολύ, να συζητήσουμε λίγο το οικονομικό…” και μου λέει 1 εκατομμύριο το επεισόδιο. Κάνω παύση… “Τι να σου πω του λέω, άμα νομίζεις ότι αξίζω τόσα…” και το έχω ξεστομίσει και βγαίνω έξω πως έχεις δει σε ταινίες που κοπανιούνται. Δεν πίστευα ότι υπήρχαν αυτά τα ποσά», αποκάλυψε η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:




peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου