Οι Ελληνίδες celebrities ρίχνονται στη... μάχη της παραλίας


Μιας που φτάνει σιγά σιγά ο καιρός για τις παραλίες, οι διάσημες έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για ένα καλλίγραμμο κορμί, καθώς τα φλας των παπαράτσι πρόκειται να πέσουν επάνω τους.
Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα 5 γνωστών κυριών που φημίζονται για την εντυπωσιακή σιλουέτα τους και σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, ακολουθήστε το, για να αφήσετε και εσείς άναυδους τους υπόλοιπους λουόμενους.

Φαίη Σκορδά
Με βάρος 58 κιλά, κάθε Σαββατοκύριακο τρέχει στη γειτονιά της για περίπου μισή ώρα, ενώ καταναλώνει καθημερινά 1,5 λίτρο νερό, ωμές σαλάτες εποχής και το πρωινό της περιλαμβάνει ένα ποτήρι φυσικό χυμό πορτοκάλι, μαζί με ένα τοστ με τυρί και γαλοπούλα. Το τέλειο κορμί απαιτεί θυσίες.


Δέσποινα Βανδή
Η αψεγάδιαστη σιλουέτα της οφείλεται στο ειδικό πρόγραμμα διατροφής του Δημήτρη Πέππα για άψογους κοιλιακούς, που η τραγουδίστρια ακολουθεί, καταναλώνοντας καθημερινά τροφές πλούσιες σε ενέργεια, όπως το σπανάκι, και αποφεύγοντας τα γλυκά και τα τηγανητά. Τις ελεύθερες ημέρες της τρώει λίγη μαύρη σοκολάτα, ενώ ακολουθεί και ένα πρόγραμμα γυμναστικής που περιλαμβάνει τζόκινγκ, TRX δύο φορές την εβδομάδα, αλλά και Pilates.


Σταματίνα Τσιμτσιλή
Κάνει δύο φορές την εβδομάδα crossfit, ενώ όταν έχει χρόνο ασχολείται και με το aerial dance. Όσο για τη διατροφή της, περιλαμβάνει λίγο από όλα, προσπαθώντας να μην καταναλώνει πολλούς υδατάνθρακες και ζάχαρη.


Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
Λατρεύει τη γυμναστική, έχει τον δικό της personal trainer, βγάζει τον σκύλο της βόλτες στη θάλασσα και πρόσφατα ξεκίνησε kick boxing, ενώ σχετικά με τη διατροφή της, ακολουθεί αυστηρά το πρόγραμμα του διαιτολόγου της, τρώγοντας 5 γεύματα την ημέρα και αποφεύγοντας όποια τροφή περιέχει γλουτένη, όπως και τα τηγανητά.

Ελεονώρα Μελέτη
Η αγάπη της για τα αθλήματα είναι γνωστή. Κάνει σέρφινγκ και θαλάσσιο σκι, ενώ το διατροφικό της πλάνο περιλαμβάνει 5-6 μικρά γεύματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, γεμάτα με πρωτεΐνες. Επιπλέον, όπως έχει πει η ίδια, έχει αντικαταστήσει το γάλα με το γιαούρτι και το τυρί χαμηλών λιπαρών και καταναλώνει πολλά φρούτα.



Περισσότερα:  E-Radio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου