Τα αγαπημένα μας τηλεοπτικά ζευγάρια που κατέληξαν μαζί και στην πραγματική ζωή


Δεν είναι λίγες οι φορές, που το πλατό έχει αποτελέσει τον τόπο γνωριμίας, αλλά και του ξεκινήματος ενός μεγάλου έρωτα και μιας αξιοζήλευτης σχέσης.

 Οι μεγάλοι σταρς βρίσκουν την αφορμή να έρθουν λίγο πιο κοντά όταν συνυπάρχουν στο ίδιο καστ, μίας ταινίας, πόσο μάλλον όταν χρειάζεται να υποδυθούν ένα ζευγάρι, οπότε οι απαιτήσεις των ρόλων... τους φέρνουν ακόμα πιο κοντά. Και όταν πρόκειται για τηλεοπτική σειρά, τα πράγματα είναι ακόμα πιο εύκολα, μιας και η μακροχρόνια επαφή κάνει πολλές τις πιθανότητες ένα τηλεοπτικό ζευγάρι να γίνει και πραγματικό. Δες παρακάτω μερικά από τους πιο διάσημους τηλεοπτικούς έρωτες, που τους είδαμε να παίρνουν σάρκα και οστά στην πραγματικότητα.


Game of thrones: Rose Leslie - Kit Harington



 Ygritte και Jon Snow μπορεί να αποτέλεσαν ένα από τα ζευγάρια που μας έχουν απασχολήσει πολύ τα τελευταία χρόνια τηλεοπτικά, όμως, τελικά τους είδαμε μαζί και στην πραγματικότητα.

 Glee: Melissa Benoist - Blake Jenner



Μπορεί η τηλεοπτική Marley της σειράς Glee να επέλεξε να μείνει με άλλον από τον Blake Jenner, όμως, στην πραγματική ζωή έκλεψε για τα καλά την καρδιά της, και το ζευγάρι είναι μαζί και αρραβωνιασμένοι επί περίπου τρία χρόνια.


Gossip Girl: Blake Lively - Penn Badgley



Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι της σειράς Gossip Girl, Serena και Dan, κάνουν πολλά διαλείμματα στη σχέση τους, ωστόσο καταλήγουν μαζί. Στην πραγματικότητα, το love story τους ήταν εξίσου δυνατό, ωστόσο δεν είχε το ίδιο τέλος, αφού ύστερα από τρία χρόνια σχέσης χώρισαν άδοξα.


Stalker: Maggie Q - Dylan McDermott 


Οι δύο διάσημοι πρωταγωνιστές, όπως φαίνεται εκ του αποτελέσματος, δεν αγωνίστηκαν μονάχα για να πατάξουν τα τηλεοπτικά εγκλήματα, αλλά και για να γοητεύσουν ο ένας τον άλλο. Τελικά τα κατάφεραν, και πλέον αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Μάλιστα, αρραβωνιάστηκαν το 2015.


Gilmore Girls: Alexis Bledel - Milo Ventimiglia


Οι φανς της σειράς Gilmore Girls λάτρεψαν το δραματικό ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο πρωταγωνιστές, ωστόσο, η τέλεια χημεία τους πέρασε και σε πραγματικό επίπεδο. Οι δυο τους μονοπώλησαν το ενδιαφέρον ως ζευγάρι από το 2002 έως το 2006.


Gotham: Ben McKenzie - Morena Baccarin


Στη σειρά Gotham είδαμε τους δυο τους να ζουν έναν έρωτα που συνεχώς απειλούνταν από διάφορους εχθρούς, όμως, στην πραγματική ζωή είναι μαζί και ευτυχισμένοι εδώ και περισσότερο από έναν χρόνο, ενώ πριν λίγες μέρες καλωσόρισαν στον κόσμο την κόρη τους, Frances Laiz Setta Schenkkan.


True Blood: Anna Paquin - Stephen Moyer 


Ο έρωτας των δύο βαμπίρ, Bill και Sookie, στη δημοφιλή σειρά True Blood, δεν είχε καλή κατάληξη, κάτι που δεν συνέβη και στην πραγματικότητα, αφού οι δύο πρωταγωνιστές κατέληξαν μαζί, παντρεύτηκαν και πλέον έχουν αποκτήσει και δύο παιδιά. Μάλιστα, ο διάσημος ηθοποιός εξακολουθεί να αποκαλεί την Anna, Sookeh!


That '70s Show: Mila Kunis - Ashton Kutcher


Τι κι αν ο Ashton Kutcher ήταν παντρεμένος με την Demi Moore, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του That '70s Show, όπου συμπρωταγωνιστούσε με την Mila Kunis. Το σενάριο δεν τους έφερε πιο κοντά επαγγελματικά, αλλά και ερωτικά, αφού οι δυο τους ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα και πλέον είναι παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει ένα παιδί.


C.O.: Adam Brody -  Rachel Bilson


Μεγάλη ήταν η χαρά για τους φανς C.O., όταν το 2003 έγινε γνωστό πως το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, Seth και Summer, ένα από τα πιο αγαπημένα της μέχρι τότε τηλεοπτικής πραγματικότητας, ήταν μαζί και στην πραγματικότητα. Δυστυχώς αυτό το ειδύλλιο έλαβε τέλος τρία χρόνια αργότερα.


Alias: Jennifer Garner - Michael Vartan


Στις οθόνες, μέσα από τη σειρά Alias, απολαύσαμε την Sydney και τον Michael να δουλεύουν μαζί για χάρη της CIA. H γνωριμία αυτή έγινε ένας απίστευτος έρωτας μεταξύ τους, 6 μόλις μήνες, ύστερα από το χωρισμό της ηθοποιού με τον Scott Foley.


madamefigaro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου