Μίνα Αρναούτη: Η μητέρα της μιλά για πρώτη φορά on camera για την κατάσταση υγείας της κόρης της και για όσα θυμάται από το δυστύχημα


Θετικά φαίνεται να εξελίσσονται τα πράγματα για τη Μίνα Αρναούτη, την 30χρονη κοπέλα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο την μοιραία νύχτα του δυστυχήματος του Παντελή Παντελίδη.

Η κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με της Ζήνα» και ο δημοσιογράφος Νίκος Τσιλιμπουνιδάκης,  μίλησε για πρώτη φορά on camera με τη μητέρα της Μίνας, Νατάσα η οποία ξεκαθάρισε τα πράγματα και έριξε φως στα όσα ακούγονται και γράφονται τους τελευταίους μήνες.

Η κα Αρναούτη ανέφερε πως η Μίνα έχει ξυπνήσει, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον και θυμάται τη στιγμή του ατυχήματος. Έχει υποβληθεί σε πολλές χειρουργικές επεμβάσεις στο θώρακα, το χέρι και το μηρό. «Το μεγάλο πρόβλημα είναι το πόδι και το χέρι της», δήλωσε χαρακτηριστικά εξηγώντας πως η Μίνα ζήτησε να βγει πριν το Πάσχα από το νοσοκομείο γιατί δεν αντέχει άλλο επιθυμία της που όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί.

Η μητέρα της μίλησε και για τη σχέση που έχει τόσο η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη, όσο και η Φρόσω με την Μίνα. Έχουν επαφές; Και τι θέλει η Μίνα από εκείνους;

Όσο για το αν και πότε θα δώσει κατάθεση για τη μοιραία νύχτα, η μητέρα της 30χρονης αποκάλυψε: «Μου έχει πει τα πάντα, αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα. Θα πει όλη την αλήθεια…».

Ενώ τέλος, θέλησε να τονίσει πόσο πολύ επηρεάζεται και ταράζεται η κόρη της με όλα όσα διαβάζει καθημερινά. «Συγχύζεται, ταράζεται με αυτά που ακούει… Είναι δυνατή, έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ με αυτό που έχει γίνει και τις ανακρίβειες», συμπλήρωσε.

Δείτε το βίντεο



peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου