Η Victoria Beckham το «τερμάτισε»: Η εμφάνιση με την κόρη της που προκάλεσε αντιδράσεις


Δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία που έχει στο στερνοπούλι της.
Η Victoria Beckham λατρεύει την κόρη της Harper και δεν χάνει ευκαιρία να περάσει χρόνο μαζί της. Η μικρή κλέβει την παράσταση σε κάθε της εμφάνιση, τα σχόλια όμως τα οποία συνοδεύουν τα εκάστοτε δημοσιεύματα δεν είναι και τόσο θετικά.


Συγκεκριμένα τα στόματα έχουν αρχίσει να ανοίγουν και να αναφέρονται σε λάθος τρόπο διαπαιδαγώγησης της μικρής για τον οποίο ευθύνεται η μητέρα. Είναι ευρέως γνωστό ότι η Victoria συγκαταλέγεται στα παγκόσμια Fashion icon και η ζωή της θεωρείται από πολλούς αξιοζήλευτη. Το να προσπαθεί όμως να κάνει την κόρη της κατ’ εικόνα και καθ ομοίωσιν ξεπερνάει τα όρια.

Η πρόσφατη εμφάνισή της δε ενθουσίασε κανέναν. Η Harper απαθανατίστηκε μαζί με τη μητέρα της και τα αδέρφια της Romeo και Cruz κατά την αναχώρησή τους από το αεροδρόμιο του Los Angeles, με προορισμό το Λονδίνο.


Το παράξενο στην συγκεκριμένη εμφάνιση είναι ότι η Harper φορούσε γυαλιά μέσα στο αεροδρόμιο! Τι κι αν είναι μόλις 4 ετών; Η μικρή έχει ήδη αρχίσει να αντιγράφει το στυλ της διάσημης μητέρας της. Το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει λέει η λαϊκή ρήση, καλό θα ήταν όμως να πέσει και στην κατάλληλη ηλικία.



peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου