Βρέθηκε στο Λουτράκι η 27χρονη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της


ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ
  Στο Λουτράκι βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της η 27χρονη φοιτήτρια που είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη.

Την εξαφάνιση της φοιτήτριας είχαν δηλώσει οι γονείς της και τα πρώτα στοιχεία αναφέρουν ότι εντοπίστηκε να περπατάει σε δρόμο του Λουτρακίου και αυτή την ώρα πηγαίνουν στο αστυνομικό τμήμα οι γονείς της.

Αυτή που εντόπισε την κοπέλα ήταν μία υπάλληλος του ξενοδοχείου, που μόλις σιγουρεύτηκε ότι πρόκειται για την εξαφανισμένη φοιτήτρια, αποφάσισε να ειδοποιήσει την αστυνομία. Αμέσως οι αστυνομικοί έφτασαν στο ξενοδοχείο και περίμεναν την κοπέλα να εμφανιστεί. Μόλις την είδαν τη ρώτησαν αν ονομαζόταν Μαρία Νέστορα.

Εκείνη απάντησε καταφατικά και μόλις της εξήγησαν γιατί τη ψάχνουν, δήλωσε έκπληκτη λέγοντας: «Κάνω διακοπές, δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημα!».

Ήταν 27 Αυγούστου όταν η φοιτήτρια της ΑΣΟΕΕ Μαρία Νέστορα, εξαφανίστηκε από το σπίτι της στη Νέα Σμύρνη. Η μητέρα της ήταν εκείνη που την είδε για τελευταία φορά και όπως είχε δηλώσει η μητέρα της, υπήρχαν αλλαγές τον τελευταίο καιρό στην συμπεριφορά της. Δεν πρόσεχε την εμφάνισή της και ήταν κλεισμένη στον εαυτό της.


kontranews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου