Ποια παρουσιάστρια επιστρέφει στην TV 14 χρόνια μετά;


Αυτό το comeback θα συζητηθεί

Την Κατερίνα Λάσπα τη γνωρίσαμε μέσα από το Star Cafe, την πρωινή εκπομπή του Star Channel που είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία!


Στη συνέχεια, την είδαμε στο Party, το reality του Mega που διαδέχτηκε το θρυλικό Bar και μετά μάθαμε ότι αφιερώθηκε στην οικογένεια που έκανε με τον Νεκτάριο Νικολόπουλο και στις επιχειρήσεις τους.

Ωστόσο, η Κατερίνα Λάσπα ετοιμάζεται να κάνει το comeback της στην τηλεόραση και όπως διαβάσαμε στη Real News, συμφώνησε με το Nova Life για να παρουσιάζει το «Real Talk». Πρόκειται για ένα διαφορετικό τοκ σόου που όπου η παρουσιάστρια θα φιλοξενεί γυναίκες που έχουν διακριθεί στην πολιτική, τις τέχνες, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό.

«Δειλά- δειλά, πάμε να φτιάξουμε κάτι όμορφο και θα ανασυστήσει τη σχέση μου με το τηλεοπτικό κοινό που μου έλειψε πολύ. Ενδεχομένως από τον Σεπτέμβρη να προχωρήσουμε και σε κάποια άλλα πράγματα που σκεφτόμαστε» είπε η Κατερίνα Λάσπα στην εφημερίδα και όπως μαθαίνουμε στις πρώτες της εκπομπές φιλοξενεί τη Μαριέτα Γιαννάκου και τη Ρούλα Πατεράκη.

Η εκπομπή αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο! Μάλιστα, η ίδια μας έδειξε και μία φωτογραφία από τα γυρίσματα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laspa Katerina (@cat_laspa) στις
http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου