Η Άντα Λιβιτσάνου μας συστήνει τον κούκλο σύζυγό της!


Βρε, Άντα! Βρε, Άντα!

Γιατί μας τον έκρυβες τόσον καιρό;
Η ηθοποιός που αγάπησες από την τηλεοπτική «Λόλα», είναι παντρεμένη με τον Στάθη Σπηλιωτόπουλο, με τον οποίο συνεργάζονται και στο Ada’s little kitchen στη Γλυφάδα, όπου η Άντα μπορεί και εκφράζει και το άλλο μεγάλο της πάθος, που είναι η ζαχαροπλαστική. Ωστόσο, οι κοινές τους φωτογραφίες είναι ελάχιστες, μιας και ακόμα και τον γάμο τους τον κράτησαν κρυφό.

Αυτή τη φορά όμως η Άντα Λιβιτσάνου αποφάσισε να κάνει την εξαίρεση και αφού πόζαρε δίπλα στον άντρα της, πάτησε το upload και ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram αυτή τη φωτογραφία.
•Husband & Wife hair day• καταφέραμε να κάνουμε επιτελους παρεα μαλλάκια ! Η @mytakidouthomais έκανε τα μαγικά της στο κούρεμα του Σταθη και εμενα με έφερε λιγο πιο κοντα στην #khaleesi 😂 με τα μαγικά προϊόντα της #lanza ! ( σε λιγο καιρο θα σας εχω και δωράκια απο την L'anza για να βιώσετε και εσεις αυτή την μαγική εμπειρία ) καλημερα και καλη εβδομαδα αγαπημένοι μου ! Φιλια και απο τους δυο μας ! #peterandwendy #husbandandwifeteam #newhair #justthetwoofus #blonde #silver #naturalgrey #hairporn #hairstyle #smiles #love #happiness
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ada Livitsanou (@adalivitsanou) στις



Το ζευγάρι γνωρίστηκε πριν από πέντε χρόνια και παντρεύτηκαν μυστικά στις 27 Απριλίου του 2015 σε ένα εκκλησάκι στην Ανάβυσσο. «Τελικά όταν κάτι θέλεις να το κρατήσεις κρυφό υπάρχουν τρόποι.  Φυσικά καταλαβαίνω πως ο κόσμος όταν συμπαθεί ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο θέλει να μαθαίνει πράγματα, αλλά υπάρχουν κάποιες προσωπικές στιγμές που δεν θέλεις να δούνε τα φώτα της δημοσιότητας. Στην εκκλησία θέλαμε να ζήσουμε το Μυστήριο και είχαμε μαζί μας μόλις 15 άτομα. Μάλιστα στην αρχή συζητούσαμε να ήμασταν μόνο με τους δύο κουμπάρους μας αλλά τελικά αποφασίσαμε να έχουμε τους πιο κοντινούς μας.  Βιώσαμε το Μυστήριο πολύ ήσυχα όπως πρέπει κατά την άποψή μου να γίνεται ένας γάμος. Είναι μια πολύ ιερή στιγμή και δεν θα ήθελα να δω στη δημοσιότητα μια φωτογραφία της μητέρας μου ή του πατέρα μου που έχει συγκινηθεί. Αυτά θέλεις να τα κρατάς για σένα, διαφορετικά είναι σαν να γεννάς το παιδί σου και να υπάρχει μια κάμερα που σε καταγράφει κατά τη διάρκεια του τοκετού», είχε πει τότε η ηθοποιός.

http://marymary.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου