To ήξερες; Αυτός είναι ο άνδρας που ήταν να παντρευτεί η Σόφη Πασχάλη! Τι έγινε και έφυγε λίγο πριν την εκκλησία;


H Σόφη Πασχάλη είναι η γυμνάστρια που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον στο φετινό survivor…
Έχει συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές, με την συμμετοχή της στο πρωινό του Αντ1 με τον Σπύρο Χαριτάτο και τον Γιώργο Καραμέρο να την κάνει γνωστή στο ευρύ κοινό.

Η γνωστή γυμνάστρια έχει ήδη ένα γάμο στο ενεργητικό της με τον γιο του Σταύρο Ζερβάκη, σκηνοθέτη της Ελένης Μενεγάκη,  που έληξε άδοξα πολύ νωρίς.«Όταν παντρεύτηκα, αποχώρησα συνειδητά από την τηλεόραση, η οποία μπήκε ξανά στη ζωή μου μετά το διαζύγιο. Μάλιστα, η τηλεοπτική μου επιστροφή ήρθε μέσα από μια τυχαία συνάντηση. Είχα πάει για καφέ και συνάντησα τον Νίκο Χαλκούση, στον οποίο ανέφερα ότι είχα φτιάξει ένα dvd με ασκήσεις γυμναστικής και δεν ήξερα σε ποιους να απευθυνθώ για να το κυκλοφορήσω. Την επόμενη μέρα τον συνάντησα στη Heaven, υπέγραψα ένα συμβόλαιο για το dvd και ύστερα ήρθε και η πρόταση για τη συμμετοχή μου στην εκπομπή των Καραμέρου – Χαριτάτου, από όπου έγινα ευρέως γνωστή», είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξη της.

Μετά τον γάμο της, μια από τις σχέσεις της που έγινε γνωστή στα περιοδικά ήταν με τον Δημήτρη Τσενέμπη, ιδιοκτήτη του γραφείο τελετών Σταυρακάκη.




Η σχέση τους ήταν πολύ φλογερή με τις κοινές τους εμφανίσεις να δίνουν και να περνούν.Το τέλος ήρθε μετά από ενάμιση χρόνο, ενώ όλοι περίμεναν ότι η γυμνάστρια και ο ιδιοκτήτης γραφείου τελετών θα ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας… Οι λόγοι που τελικά χώρισαν δεν έγιναν ποτέ γνωστοί αλλά σύμφωνα με το περιβάλλον του Δημήτρη η Σόφη φοβόταν το γάμο….



Τι δήλωνε η γυμνάστρια πριν χωρίσει με τον Τζίμι  «Είχαμε γνωριστεί μέσα από κοινή παρέα πριν από πολλά χρόνια, αλλά τότε μπλέξαμε με άλλες σχέσεις… μέχρι που ξαναβρεθήκαμε. Αυτός ο άνθρωπος έχει κάτι που με γοητεύει πολύ. Ξέρει τι θέλει και το κυνηγάει. Αυτό λείπει τη σημερινή εποχή».
Δείτε φωτογραφίες από τον προσωπικό  λογαριασμό του Δημήτρη :























Youweekly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου