12 εύκολοι και εναλλακτικοί τρόποι για να κάνετε εύκολα την γραμμή του eyeliner


Ένα γατίσιο βλέμμα είναι άκρως σαγηνευτικό και προσελκύει τους άνδρες, ωστόσο η δημιουργία του πολλές φορές μπορεί να αποτελέσει βάσανο για κάποιες γυναίκες.
Ακολουθώντας βέβαια τα παρακάτω εύκολα tips θα καταφέρετε να δημιουργήσετε την γραμμή που αλλάζει το βλέμμα και σας κάνει ακαταμάχητη χωρίς κανέναν κόπο και κανένα πρόβλημα!


1. Σχεδιάστε και γεμίστε


Ένας πολύ εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος για να πετύχετε την γραμμή του eyeliner είναι να σχεδιάσετε αρχικά τις γραμμές – οδηγούς και στη συνέχεια να γεμίσετε με χρώμα το ενδιάμεσο σε αυτές κομμάτι, όπως ακριβώς βλέπετε και στην εικόνα.

2. Ενώστε τις κουκκίδες


Θυμίζει κάτι από τις σπαζοκεφαλιές όπου ενώνουμε τις τελίτσες με τα νούμερα. Κάντε λοιπόν μερικές τελείες σε κοντινή απόσταση μεταξύ τους και στη συνέχεια ενώστε τις.

3. Χρησιμοποιήστε ένα κουτάλι


Ανοίξτε το συρτάρι της κουζίνας σας, πάρτε ένα κουτάλι και χρησιμοποιήστε το σαν οδηγό για να κάνετε την γραμμή του eyeliner. Με την πίσω – ίσια μεριά του κουταλιού κάντε την κάτω γραμμή και με την καμπυλωτή πλευρά του μπροστινού μέρους σχεδιάστε την πάνω.

4. Μια επαγγελματική κάρτα μπορεί να αποτελέσει σωτήριο όπλο στο μακιγιάζ σας


Χρησιμοποιήστε μια κάρτα για να μπορέσετε να κάνετε ίσια την γραμμή που θα τονίσει τα μάτια σας και θα σας χαρίσει ένα άκρως σαγηνευτικό βλέμμα.

5. Σελοτέιπ


Κολλήστε λίγο σελοτέιπ όπως βλέπετε στην παραπάνω εικόνα και τραβήξτε με το μολύβι ή το eyeliner σας την γραμμή του γατίσιου ματιού.

6. Χαρτόνι ή ευχετήρια κάρτα


Κόψτε ένα κομματάκι στην άκρη του χαρτονιού ή της ευχετήριας κάρτας στο σχήμα της μύτης του γατίσιου ματιού, όσο παχύ και όσο καμπυλωτό εσείς το επιθυμείτε και χρησιμοποιήστε το για την σωστή και αλάνθαστη δημιουργία ενός winged eye.


7. Χρησιμοποιήστε το υγρό της μάσκαρα για να κάνετε την γραμμή


Σε περίπτωση που σας έχει τελειώσει το υγρό eyeliner ή το μολύβι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την μάσκαρα σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βουτήξετε την άκρη του λεπτού γωνιακού πινέλου που είναι ειδικό για το eyeliner στο υγρό της μάσκαρα και να κάνετε κανονικά την γραμμή.


8. Χρησιμοποιήστε χρωματιστά μολύβια


Μπορείτε αν θέλετε να δώσετε μια πιο παιχνιδιάρικη όψη στο γατίσιο βλέμμα σας με την βοήθεια πολύχρωμων μολυβιών.


9. Υγρό eyeliner + Σκιά


Αφού κάνετε την γραμμή του eyeliner με το υγρό προϊόν σας, χρησιμοποιήστε το λεπτό γωνιακό πινέλο και περάστε με μια σκιά ίδιου χρώματος την γραμμή.


10. Αυτοσχέδιο υγρό eyeliner


Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ζεστάνετε με τον αναπτήρα την μύτη του μολυβιού σας. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχετε μια γραμμή όμοια με αυτή ενός υγρού eyeliner.


11. Εύκολος τρόπος για να διορθώσετε την γραμμή


Πάρτε και πάλι το λεπτό γωνιακό πινέλο του eyeliner και βουτήξτε το στο concealer σας. Στη συνέχεια διορθώστε τα τυχόν λάθη και απολαύστε το υπέροχο γατίσιο βλέμμα σας.


12. Διορθώστε τα λάθη με μπατονέτα


Η μπατονέτα μπορεί να αποτελέσει την απόλυτη λύση για ένα ασταθές χέρι. Βυθίστε την λοιπόν στο ντεμακιγιάζ σας και κάνοντας απαλές κινήσεις προς τα πάνω, κάτω από την βασική σας γραμμή και διορθώστε την.


beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου