Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα στο 2ο νεκροταφείο – Την έσφαξαν πάνω σε τάφο και την έσυραν για 15 μέτρα


Όλα τα ενδεχόμενα ερευνά η αστυνομία

Έντονο προβληματισμό δημιουργεί στους αξιωματικούς του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αθηνών η άγρια δολοφονία 30χρονης γυναίκας το απόγευμα της Τετάρτης μέσα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών στα Πατήσια.
Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα δέχθηκε από άγνωστο ή αγνώστους έξι με επτά μαχαιριές μέσα στο νεκροταφείο, όπου είχε πάει να ανάψει το καντήλι φιλικού της προσώπου που είχε φύγει από τη ζωή στις αρχές του 2017.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα δέχθηκε τα μοιραία χτυπήματα πάνω στον τάφο που είχε πάει να φροντίσει, ενώ ο δράστης ή οι δράστες της έσυραν στο έδαφος για περίπου 15 μέτρα και την μαχαίρωσε ξανά, κόβοντας το νήμα της ζωής της.


Οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την έρευνα του ανατριχιαστικού αυτού εγκλήματος εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα και δεν αποκλείουν είτε να πρόκειται για ληστεία μετά φόνου ή για μανιακό δολοφόνο που μόλις ξεκίνησε την «αρρωστημένη» δράση του.

Η γυναίκα εργαζόταν ως ελεγκτής σε μεγάλη ΔΟΥ της Αθήνας και οι αστυνομικοί ερευνούν αν είχε πάνω της προσωπικά αντικείμενα που ενδεχομένως να πήρε μαζί του ο δράστης.

 Η 30χρονη έφερε μαχαιριές στο θώρακα, αλλά και στο πρόσωπο, ενώ αναμένεται το πόρισμα του ιατροδικαστή για να ρίξει ακόμα περισσότερο φως στην περίεργη αυτή υπόθεση.

Το όπλο του εγκλήματος δεν βρέθηκε από την αστυνομία. 

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου