Δώρα Ζέμπερη: Συνελήφθη ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού


Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας της Δώρας Ζέμπερη

- Στη ΓΑΔΑ βρίσκεται ο 58χρονος δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού. - Ομολόγησε ότι τη δολοφόνησε, λέγοντας ότι επιχείρησε να τη ληστέψει, αλλά εκείνη αντιστάθηκε

Συνελήφθη νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (07/11/2017) ο δολοφόνος της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cnn.gr, πρόκειται για Έλληνα, ο οποίος πούλησε το κινητό τηλέφωνο της άγρια δολοφονημένης κοπέλας στο κέντρο της Αθήνας.

Σοκάρει η ομολογία του
Ο δράστης έχει ομολογήσει το άγριο έγκλημα, υποστηρίζοντας μάλιστα στους αστυνομικούς ότι σκότωσε την άτυχη κοπέλα, όταν προσπάθησε να τη ληστέψει κι εκείνη αντιστάθηκε. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δολοφόνος είναι Έλληνας, 58 ετών και στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Πώς βρέθηκαν στα ίχνη του δολοφόνου
Ο δολοφόνος, το πρόσωπο του οποίου έχει καταγραφεί από κάμερες επιχειρήσεων που βρίσκονται απέναντι από το Κοιμητήριο, πήγε στη συνέχεια στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της 32χρονης και το πούλησε σε κλεπταποδόχο.

Οι αστυνομικοί είδαν από κάμερα καταστήματος της Ομόνοιας ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο με αυτό που είχαν δει από τις κάμερες απέναντι από το Κοιμητήριο και τότε εστίασαν τις έρευνές τους στη συγκεκριμένη περιοχή, όπου και τον εντόπισαν σήμερα.
Ωστόσο, αναπάντητο παραμένει μέχρι στιγμής το ερώτημα γιατί σκότωσε με τόσο μένος την άτυχη εφοριακό.


Read more: http://www.newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου