Ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο τους επόμενους μήνες;


Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Τηλεκοντρόλ, η Άση Μπήλιου μίλησε μεταξύ άλλων για τα ζώδια που ευνοούνται τους επόμενους μήνες, μέχρι και το καλοκαίρι του 2014.

 «Μέχρι το καλοκαίρι θα είναι σε καλύτερη θέση οι Παρθένοι και οι Ιχθύες.
Αρκετά θετικά θα είναι και για τους Αιγόκερους και τους Καρκίνους, εξαρτάται όμως από το πότε έχουν γεννηθεί αυτοί, γιατί αν είναι στις ημερομηνίες που χτυπάει ο Ουρανός με τον Πλούτωνα, εκεί μπορεί να είναι πιο σύνθετα τα πράγματα. Δηλαδή, αν είναι αρχές Γενάρη, αρχές Ιουλίου αυτοί έχουν μια πιο σύνθετη χρονιά.
Οι υπόλοιποι όμως Αιγόκεροι και  Καρκίνοι, είτε του Δεκεμβρίου είτε του Ιουνίου είτε όσοι έχουν γεννηθεί μετά τις 7 Ιουλίου και 7 Ιανουαρίου, πιστεύω ότι είναι οι αμέσως επόμενοι που θα έχουν μεγαλύτερη εύνοια.
Από το καλοκαίρι και έπειτα αλλάζουν πάλι οι συνισταμένες, θα αρχίσουν να ευνοούνται περισσότερο τα ζώδια της φωτιάς Λέοντες, Τοξότες, Κριοί. Γενικά, όμως, αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν δύο ζώδια που είναι πιο ξεκάθαρες οι επιρροές τους, είναι οι Παρθένοι και οι Ιχθύες σε ό,τι έχει να κάνει με τη χρονιά τη φετινή και μέχρι το καλοκαίρι» είπε η γνωστή αστρολόγος.


yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου