ΜΟΙΑΖΕΙ Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΓΑΜΟΣ! ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΦΡΙΚΤΗ, ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ...


Όταν ο 26χρονος Κρις Πράις έμαθε ότι έχει καρκίνο τελικού σταδίου και μόνο έξι μήνες ζωής, αποφάσισε ότι θα αφιέρωνε τις τελευταίες του μέρες στο να κάνει πραγματικότητα όλα τα όνειρα της γυναίκας της ζωής του.

Ξεκίνησε κάνοντας πρόταση γάμου στην 29χρονη Σέρι, την οποία παντρεύτηκε σε μια όμορφη εκκλησία με τα τέσσερα παιδιά της για παρανυφάκια. Ήταν ένας πραγματικά μαγικός γάμος.

Ο Κρις διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του οισοφάγου τον Απρίλιο του 2012. 



Κατάφερε να τον νικήσει, δυστυχώς όμως ο καρκίνος επέστρεψε ένα χρόνο μετά και αυτή τη φορά οι γιατροί του είπαν ότι δεν μπορούσε να γίνει τίποτα. 



Έχοντας μόνο έξι μήνες ζωής ο Κρις υποσχέθηκε στον εαυτό του ότι θα τους αφιέρωνε στο να κάνει όλα τα όνειρα της κοπέλας του Σέρι πραγματικότητα, ξεκινώντας με το να της κάνει πρόταση γάμου και να την παντρευτεί. 


Μετά το γάμο ο Κρις πήγε τη σύζυγό του και τα τέσσερα παιδιά της, την Χάλι, εννιά χρονών, και τα τρίδυμα Έβαν, Μόργκαν και Τζόρτζια, έξι χρονών, στη Disneyland στο Παρίσι.


Λίγες εβδομάδες αφότου επέστρεψαν από το Παρίσι ο Κρις πήγε την Σέρι σαββατοκύριακο στη Νέα Υόρκη για ψώνια και να δουν τα αξιοθέατα. Χωρίς να διστάσει καθόλου της αγόρασε ένα πανάκριβο ζευγάρι παπούτσια Louboutin και μια τσάντα Mulberry των 1.500 δολαρίων που η Σέρι πάντα την ήθελε. 


Ο αγαπημένος της σύζυγος έκλεισε στη συνέχεια ένα ταξίδι στο Λας Βέγκας για τα γενέθλιά της, δυστυχώς όμως δεν πρόλαβε να το κάνει... Ο Κρις πέθανε στην αγκαλιά της Σέρι πριν ένα μήνα και η κηδεία του έγινε στην ίδια εκκλησία που παντρεύτηκε το ζευγάρι μόλις έξι μήνες πριν.



Η Σέρι είπε για το σύζυγό της μετά τον θάνατο του Κρις τον Ιανουάριο του 2014:

"Αν η αγάπη μου μπορούσε να τον σώσει θα ζούσε για πάντα. Ζήσαμε τόσα πολλα μέσα στο σύντομο διάστημα που ήμασταν μαζί. Η ασθένειά του τον έκανε να ζει έντονα την κάθε στιγμή και με έμαθε να κάνω κι εγώ το ίδιο.

Πέθανε στην αγκαλιά μου και ένιωσα την τελευταία του πνοή. Η καρδιά μου ράγισε όταν τον έχασα κι ακόμη φοράω το aftershave του και τα ρούχα του για να τον νιώσω κοντά μου. Με αγαπούσε και με δέχτηκε με τέσσερα παιδιά σαν να ήταν δικά του. Τον αγαπούσαν κι εκείνα πολύ.

Δεν μετανιώνω για τίποτα. Αποδεχτήκαμε το τι επρόκειτο να συμβεί και απολαύσαμε και το τελευταίο δευτερόλεπτο που είχαμε μαζί. Στην κηδεία του παίξαμε το αγαπημένο του τραγούδι "Show Me Love". Αυτό έκανε κι εκείνος πάντα με όποιον γνώριζε, του έδειχνε αγάπη. Μου λείπει κάθε μέρα, κάθε στιγμή".

πηγή: dailymail

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου