Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια.Τι λένε τα Άστρα για τα ερωτικά των ζωδίων από 4/3 έως και 8/3




ΚΡΙΟΣ



Είστε πολύ απομονωμένοι αλλά υπάρχει μια κρυφή σχέση που μπορεί να σας απογειώνει. Αν δεν υπάρχει αυτό, έχετε περάσει κάπως την καθημερινή σας σχέση σε επίπεδο ρομαντικό ή ακόμα κι άδολης προσφοράς και αυτό σας κάνει πολύ καλό. Ένας Παρθένος μπορεί να σας πλησιάσει και με τον τρόπο του να σας κάνει να τον σκέφτεστε. Από τις 5.3 έως και 7/3 θα αναζητήσετε να είστε πιο ελεύθεροι και ειλικρινείς για αυτό μπορεί να επαναστατήσετε σε θέματα που σας καταπιέζουν ή σε μια κατάσταση που ίσως ανεχόσαστε και τώρα να μην θέλετε άλλο. Γενικά θα είστε καλά με τον εαυτό σας και θα έχετε εσωτερική καθοδήγηση με ποιόν τρόπο χρειάζεται να κινηθείτε για να ξεπεράσετε κάποια προσωπικά προβλήματα. Ο Τοξότης είναι πολύ κοντά σας και ίσως να ξεκινήσετε μαζί του ξαφνικά μια έντονη σχέση. Από τις 8/3 και μετά ένας Αιγόκερως θα σας αναστατώσει και θα χρειαστεί να είστε προσεκτικοί για να μην συγκρουστείτε.



ΤΑΥΡΟΣ


Αναζητάτε την ανεξαρτησία σας και γενικά να μάθετε πράγματα για τον εαυτό σας που θα σας βοηθήσουν να είστε πιο συγκεκριμένοι. Σίγουρα θα χρειαστεί να συμβιβάσετε κάποιες αρχές που μπορεί να είναι ασύμβατες αλλά τελικά αν το κάνετε θα έχετε τρανταχτά αποτελέσματα κυρίως στην σχέση σας με έναν Τοξότη ο οποίος σας αναγκάζει να φερθείτε πιο ελεύθερα και να ξεκολλήσετε από παλιές ανασφάλειες και τεχνικές που δεν σας προοδεύουν. Από τις 8/3 και μετά θα νιώσετε πολύ καλύτερα και οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου θα έχετε μια σημαντική επιτυχία με ένα Παρθένο ή Ιχθύ. Ένα άτομο που θα γυρίσει από το παρελθόν σας θα σας αναστατώσει για λίγο και θα πρέπει να σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους προτού πάρετε αποφάσεις για το μέλλει γενέσθαι μεταξύ σας.



ΔΙΔΥΜΟΙ


Είστε γενικά πολύ παιχνιδιάρηδες κυρίως από τις 4/3 έως και 7/3 και μπορεί να το παρακάνετε σε επαφές, ανοίγματα και φλερτ κυρίως οι ελεύθεροι γιατί μπορεί να γνωρίσετε έναν Τοξότη. Επίσης αν σχετίζεστε με ένα Ιχθύ ή γενικά με ένα άτομο που σας μπερδεύει συναισθηματικά δεν θα είστε καθόλου αποφασιστικοί και σίγουροι για την στάση σας και την θέση σας. Από τις 8/3 και μετά θα σοβαρέψετε και αν σχετίζεστε με Αιγόκερω θα σας ενδιαφέρει η προσέγγισή του. Κυρίως αν έχετε και επαγγελματική συνεργασία θα απαιτηθεί να γίνουν από την πλευρά σας τουλάχιστον κινήσεις πολύ ώριμες και σταθερές.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Υπάρχει έντονη ερωτική κατάσταση αυτή τη στιγμή της ζωής σας και κυρίως με ένα πρόσωπο που ίσως να ζει στο εξωτερικό. Γενικά θα συγχωρέσετε πιο εύκολα ένα άτομο που σας είχε δημιουργήσει στο παρελθόν ένα πρόβλημα γιατί έχετε διάθεση να ανοίξετε την καρδιά σας και να προχωρήσετε παρακάτω απαλλαγμένοι από την παλιά σας ζωή. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα έχετε εύνοια και θα έρθετε πιο κοντά έναν Παρθένο ή Ιχθύ. Γενικά μπορεί να πάρετε αποφάσεις που θα σας δώσουν το προβάδισμα και την άνεση να κινηθείτε πολύ συντροφικά και ίσως μερικοί αποφασίσετε ακόμα και για γάμο. Ο Αιγόκερως, το άλλο σας μισό, μπορεί να παρουσιαστεί ξαφνικά αυτή την εβδομάδα από εκεί που δεν το περιμένατε ή να έρθετε πολύ κοντά με την προσωπική σας σχέση αφού πάρετε απόφαση ότι χρειάζεται να αποδεσμευτείτε από εμπόδια και δυσκολίες που σας κρατάνε μακριά. Να θυμάστε ότι όλα γίνονται αρκεί να το θέλετε.


ΛΕΩΝ

Είστε γενικά μπερδεμένοι και ίσως και κουρασμένοι με την συμπεριφορά ενός ατόμου που δεν έχει ούτε αρχή αλλά ούτε και τέλος και γενικά ξεπερνάει εύκολα τα όρια σας. Για αυτό να είστε περισσότερο προσδιορισμένοι στο τι θέλετε. Από τις 5/3 θα έχετε μια πιο ερωτική και φιλελεύθερη στάση και κυρίως ένας Τοξότης θα σας εμπιστευτεί τα θέματα της καρδιάς του. Ο Αιγόκερως μια σημαντική σχέση για σας και κυρίως μέσα στον εργασιακό σας χώρο μπορεί να είναι δίπλα σας χωρίς να σας κρίνει αυστηρά γιατί είναι πιο μαλακωμένος με εσάς και γενικά βγάζει πιο εύκολα την αγάπη του προς το πρόσωπό σας. Ο Σκορπιός σας ανεβάζει τον πήχη και ίσως απαιτεί από εσάς να είστε πολύ πιο κοντά του σε συναισθηματικό επίπεδο που κάπου αυτό μπορεί να σας ασφυκτιά.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Κάνετε υπερβολές κι αυτό τελικά σας κάνει να βγαίνετε έξω από την τετράγωνη λογική σας χωρίς να σημαίνει ότι είναι κακό για σας, αντίθετα σας κάνει πολύ δραστήριους και εκλεκτικούς σε σχέση με ένα άτομο που έχει γνώση και ίσως να είναι και Τοξότης. Οι πολλές επαφές και γνωριμίες θα σας βοηθήσουν να γνωρίσετε ένα πρόσωπο και κυρίως αν είναι Κριός θα ξεκινήσετε κάτι μαζί του χωρίς καν να το περιμένετε. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να πάρετε απόφαση γάμου ή συμβίωσης. Μην αφήνετε πίσω σας γρίφους για την συμπεριφορά σας γιατί τώρα έχετε την ευκαιρία να πείτε τα πράγματα με το όνομά τους. Ο Τοξότης και ο Ιχθύς μπορεί να σας τρελάνουν με τις απαιτήσεις τους.



ΖΥΓΟΣ


Νιώθετε την έντονη διάθεση να ακολουθήσετε τις δικές σας γραμμές αλλά και να πάρετε περισσότερο γνώση σε προσωπικό επίπεδο για να μπορέσετε να αντέξετε τις διάφορες δυσκολίες που σας έχουν παρουσιαστεί. Η σχέση με έναν Κριό είναι πολύ δυναμική αλλά μπαίνουν στην μέση κάποια συμφέροντα τα οποία ούτε καν τα είχατε σκεφτεί και τώρα θα πρέπει να είστε πολύ πιο τίμιοι και όχι μπερδεμένοι για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Η στάση σας απέναντι σε έναν Αιγόκερω θα είναι πολύ επιφυλακτική και ίσως μια συνάντηση μαζί του να σας κάνει να φερθείτε πιο συναισθηματικά και με μεγαλύτερη ευαισθησία απέναντι στις ανάγκες του. Ο Τοξότης μπορεί να μπει σαν σίφουνας στην ζωή σας.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Περνάτε γενικά καλά και έχετε αναπτύξει ένα καλύτερο κώδικα επικοινωνίας με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Ο Κριός μπαίνει σαν σίφουνας στην ζωή σας και σίγουρα σας αναστατώνει γιατί σας ξεσηκώνει να βγείτε έξω από τα δικά σας όρια και τα σταθερά δεδομένα. Η καλύτερη επαφή με έναν Δίδυμο ίσως να σας βοηθήσει να γίνετε περισσότερο επικοινωνιακοί και ανοικτοί σε ιδέες και σε νέα πράγματα. Γενικά είστε στα κέφια σας γιατί νιώθετε μεγαλύτερη ευρυχωρία και άνεση οπότε είναι πιο εύκολο για σας να φλερτάρετε ή να ερωτευτείτε έναν Παρθένο ή Ιχθύ. Εσείς που έχετε γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο μπορεί να βρείτε ένα μεγαλύτερο πρόσωπο γιατί έχετε ανάγκη από προστασία και ασφάλεια.



ΤΟΞΟΤΗΣ


Το μήνυμα που δίνετε είναι διφορούμενο και κυρίως εσείς που δεν είστε μέσα σε σχέση μπορεί να φλερτάρετε προς πολλές κατευθύνσεις και να μην έχετε αποφασίσει με ποιό άτομο τελικά θα καταλήξετε. Για αυτό να μείνετε και λίγο με τον εαυτό σας για να δείτε ποιος θα σας κάνει το συναισθηματικό κλικ. Καλό είναι να μην μπερδέψετε συναισθήματα λύπης με τον έρωτα γιατί τότε είναι που θα χάσετε τα αυγά και τα πασχάλια. Κυρίως αν έχετε γνωρίσει έναν Ιχθύ θα είναι καλό πρώτα να είστε σίγουροι για το τι ακριβώς θέλετε. Από την Δευτέρα και μετά θα ανακτήσετε και πάλι τις δυνάμεις σας και θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και το τι ακριβώς θέλετε.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Είστε γενικά αρκετά ευαίσθητοι αλλά και τυχεροί αυτή την περίοδο κυρίως οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Ίσως η βαθιά σας ευαισθησία να βρει δρόμο να εκφραστεί και να γίνετε περισσότερο κατανοητοί και κοντινοί με ένα πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κυρίως αν είναι Παρθένος ή Σκορπιός. Η εκφραστικότητά σας είναι πολύ έντονη και μπορεί πιο εύκολα να προσεγγίσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Από την Τετάρτη και μετά θα μπορέσετε να διεκδικήσετε πιο εύκολα γιατί θα εκδηλώσετε τον εαυτό σας και θα είστε γενικά έτοιμοι να υποδεχτείτε και κάποιον από το παρελθόν που είναι έτοιμος να ξαναγυρίσει. Οι αντιστάσεις σας πάντως έχουν μειωθεί και αυτό θα βοηθήσει στο να μειωθούν οι αποστάσεις με ένα πρόσωπο ίσως μεγαλύτερο που σας ενδιαφέρει.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Είστε γενικά πιο ευαίσθητοι και ίσως αυτό να βοηθήσει να περιοριστούν οι αποστάσεις με ένα Παρθένο γιατί τον τελευταίο καιρό έχετε αποφασίσει να έρθετε πιο κοντά και να κάνετε πράξεις πολλές από τις ιδέες που έχετε για την συντροφικότητα και γενικά για τον έρωτα. Η εβδομάδα θα ξεκινήσει πολύ δυναμικά και θα αναζητήσετε μέσα στην σχέση σας να υπάρχει ελευθερία και ισοτιμία. Η ιδέα ενός Καρκίνου που ίσως να σας ενδιαφέρει αλλά σας εγκλωβίζει με την συμπεριφορά του θα σας είναι πιο προσιτή γιατί θα διαθέτετε το ανάλογο συναίσθημα το οποίο θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε σε πιο βαθιά και συναισθηματική γλώσσα με αυτούς που σας ενδιαφέρουν.



ΙΧΘΥΕΣ


Είστε πάρα πολύ δραστηριοποιημένοι αλλά μερικοί από εσάς επειδή αναζητάτε την προσωπική σας ελευθερία θα θέλετε να βάλετε το δικό σας στίγμα μέσα στην σχέση σας και αν είναι δυνατόν να ανατρέψετε τα μέχρι τώρα δεδομένα που είχαν οι άλλοι για σας. Η επαφή με έναν Παρθένο θα είναι πολύ σημαντική γιατί θα είναι το άτομο που θα ανταποκριθεί άμεσα και με μεγάλη άνεση στις δικές σας ανάγκες. Μπορεί να υπάρχει και ευτυχής κατάληξη αρκεί να είστε ξεκάθαροι από την αρχή. Να είστε προσεκτικοί από υπερβολές και ίσως μια στάση πολύ παιχνιδιάρικη και ανέμελη και κυρίως τις πρώτες ημέρες της εβδομάδος. Επειδή όμως χρειάζεται και η τάξη όσο θα προχωράει η εβδομάδα τόσο θα συγκεντρώνεστε περισσότερο με σεβασμό και εκτίμηση απέναντι στην σχέση σας ή αν είστε μόνοι σας στον εαυτό σας και αυτό θα βοηθήσει στην καλυτέρευση της ζωής σας.


Πηγή: http://www.astrology.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου