Στο Βόλο αγκαλιά με μελαχρινό νεαρό η Αγγελική Ηλιάδη



Στο Βόλο βρέθηκε η Αγγελική Ηλιάδη, προκειμένου να κάνει μια εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης, συνοδευόμενη από νεαρό μελαχρινό άνδρα με τον οποίο ήταν μες στις αγκαλιές και τις τρυφερότητες.




Ο άνδρας αυτός δεν είναι άλλος από τον αδελφό της τραγουδίστριας, Κώστα, ο οποίος έχει αναλάβει να διατηρεί την Αγγελική… fit, μιας και είναι ο personal trainer της.



Οι δυο τους, μαζί με έναν ακόμα φίλο τους έφτασαν στο Βόλο το απόγευμα του Σαββάτου και αφού η Αγγελική έκανε την απαραίτητη πρόβα στον χώρο, όπου θα εμφανιζόταν, κατευθύνθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.



Ο μικρός Μπαμπίνος έμεινε με τον παππού και τη γιαγιά και η Αγγελική φρόντιζε κάθε τόσο να τηλεφωνεί για να μαθαίνει πώς είναι ο μικρός.

Στο νυχτερινό κέντρο δεκάδες θαυμαστές έσπευσαν για να την απολαύσουν επί σκηνής κι εκείνη βγήκε τραγουδώντας το «Χίλιες και μία νύχτες».


Μετά από την εμφάνισή της, μαζί με τον αδελφό της πήγαν σε γνωστό εστιατόριο, όπου δοκίμασε κάθε λογής τοπικές λιχουδιές. Υποσχέθηκε πάντως ότι μετά από αυτή την παρασπονδία θα προσέξει λίγο παραπάνω τη διατροφή της για να μην πάρει κιλά.



Η Αγγελική τώρα ακούει τραγούδια για να τα συμπεριλάβει στο νέο της cd και βρίσκεται σε συζητήσεις για εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.



Πηγή: HELLO

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου