Άρτα: «Δεν μετανιώνω που τεμάχισα, έβρασα και πέταξα τα υπολείμματα του φίλου μου»


Αμετανόητος δηλώνει ακόμη και τώρα μετά την κυνική του ομολογία, ο Φώτης Γκόγκος από τους Κεραμάτες, που πυροβόλησε, τεμάχισε, έβρασε και πέταξε τα υπολείμματα του 48χρονου από την Φιλιππιάδα.

Κατά την προσαγωγή του στον Εισαγγελέα έβριζε όποιον έβρισκε μπροστά του όπως και τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν εκεί ενώ δήλωνε ευθαρσώς πως δεν μετάνιωσε ότι φρικτό κι αν έκανε.

Οι λεπτομέρειες που αφηγήθηκε ο 36χρονος είναι ανατριχιαστικές και έχουν σοκάρει τους πάντες.



Για «έγκλημα ασύλληπτης βιαιότητας για την περιοχή της Ηπείρου» μίλησε ο καθηγητής της Ιατροδικαστικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων Θεόδωρος Βουγιουκλάκης.

«Υπάρχει διαμελισμός του σώματος σε εξαιρετικά μικρά τεμάχια, προκειμένου να εξαφανιστούν τα ίχνη. Είναι, δηλαδή, υπολείμματα οστών και ιστών» εξήγησε ο κ. Βουγιουκλάκης, ο οποίος εξέτασε τα ευρήματα της αστυνομίας.

Ο δράστης βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού ενώ  η 25χρονη φίλη του η οποία φέρεται ως εμπλεκόμενη στην υπόθεση, πήρε νέα προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Όπως είπε ο ίδιος ο δράστης ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και μαζί με μια 25χρονη φοιτήτρια, με την οποία έκαναν ναρκωτικά την «έπεσαν» στον 48χρονο από την Φιλιππιάδα, καθώς θεώρησαν ότι τους είχε κλέψει ποσότητα ναρκωτικών.

Ο 48χρονος το αρνήθηκε και τότε ο 36χρονος τον πυροβόλησε δύο φορές στα πόδια και μια στο μάτι.  Ο άντρας έπεσε νεκρός στο έδαφος και τότε τον τεμάχισε με μια βαριοπούλα και ένα μπαλτά.
Τα μικρά κομμάτια τα πέταξε, ενώ τα άλλα τα… έβρασε!!! Το… βρασμένο πτώμα το κατατεμάχισε, το πολτοποίησε σχεδόν και πέταξε τα κομμάτια στον Άραχθο ποταμό.

Τραγική ειρωνεία της υπόθεσης είναι πώς ενώ ο 48χρονος άντρας ήταν νεκρός, η κόρη του, που δεν φανταζόταν μία τέτοια εξέλιξη, ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας ντυμένη νυφούλα...


Πηγή: epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου