Άγριος καβγάς με τον Θεοφάνους για ένα... πιάνο!


Ένα... πιάνο δεν έφερε την Άνοιξη στην εμφάνιση που είχαν προγραμματίσει ο Γιώργος Θεοφάνους και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, με τον συνθέτη να καβγαδίζει άγρια με τον επιχειρηματία!

Περίπου 600 άτομα περίμεναν τον Γιώργο Θεοφάνους και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου σε νυχτερινό κέντρο της Λεμεσού. Και μπορεί οι δυό τους να έφτασαν μέχρι εκεί, στη σκηνή, όμως, δεν βγήκαν ποτέ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιώργος Θεοφάνους έφτασε στο μαγαζί περίπου στις 22:30 και έγινε έξαλλος όταν, αντί για πιάνο, αντίκρισε ένα αρμόνιο! Αμέσως ζήτησε να δει τον επιχειρηματία, ο οποίος του είπε ότι δεν βρήκε πουθενά πιάνο.

«Ολόκληρη Κύπρος και δεν βρήκες ένα πιάνο να μου φέρεις; Δεν ζήτησα ούτε μπράβους, ούτε κάτι υπερβολικό. Ένα πιάνο για να παρουσιάσουμε σωστά το πρόγραμμα...», φέρεται να απάντησε ο συνθέτης, προσθέτοντας ότι θα εμφανιζόταν στη σκηνή και θα ενημέρωνε τον κόσμο γι’ αυτό που έχει συμβεί.

Η πρόθεση του Γιώργου Θεοφάνους ενόχλησε τους επιχειρηματίες του νυχτερινού κέντρου και ο καβγάς δεν άργησε: βρισιές και επιθέσεις κατά του συνθέτη και του τραγουδιστή «άναψαν» τα αίματα για τα καλά, με αποτέλεσμα και οι δύο να αποχωρήσουν από το event και πήγαν σε πάρτι φίλης τους.

Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες του νυχτερινού κέντρου υποστηρίζουν πως πιάνο υπήρχε, αλλά έλειπε ένα συγκεκριμένο εξάρτημα! Όπως συμπλήρωσαν, ο Γιώργος Θεοφάνους ήταν ενήμερος γι’ αυτό και, μάλιστα, με το ίδιο μουσικό όργανο έχει παίξει μουσική σε άλλες εμφανίσεις του, ενώ στις πρόβες δεν εμφανίστηκε ποτέ και, όταν πήγε στο μαγαζί, ήταν εξαρχής εριστικός.

Η πλευρά του μουσικοσυνθέτη επιμένει πως πιάνο δεν υπήρχε και για πρόβα ουδέποτε κλήθηκε, ενώ ο ιδιοκτήτης ήταν εκείνος που έβρισε τον συνθέτη αλλά και... χτύπησε τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και τον έριξε στο πάτωμα, όταν ο τραγουδιστής πήγε να ηρεμήσει τα πνεύματα!



Πηγή: εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου