Τζόνι Ντεπ Μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό από την Βανέσα Παραντί: «Δεν ήταν εύκολο για κανέναν από τους δυο»


Ένα χρόνο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του από την Βανέσα Παραντί, ο Τζόνι Ντεπ μίλησε για πρώτη φορά στο περιοδικό Rolling Stone για τα συναισθήματά του και για την περίοδο που ακολούθησε.


 "Τα τελευταία χρόνια ήταν λίγο περίεργα", εξομολογήθηκε ο 50χρονος ηθοποιός και συμπλήρωσε: "Μερικές φορές, σίγουρα μη ευχάριστα, αλλά αυτή είναι η φύση των χωρισμών, νομίζω, ειδικά όταν εμπλέκονται και παιδιά".

 Μιλώντας για την περίοδο μετά τον χωρισμό ανέφερε: "Οι σχέσεις είναι πολύ δύσκολες. Ειδικά για το δικό επάγγελμα γιατί είμαι διαρκώς μακριά ή είναι αυτοί τόσο μακριά και γι' αυτό είναι δύσκολο. Δεν ήταν εύκολο για αυτήν. Δεν ηταν εύκολο ούτε για εμένα. Ναι. Η τροχιά αυτής της σχέσης είναι ότι παίζεις ό,τι έχεις μέχρι να πάει στο τέλος, το ένα φέρνει το άλλο. Αν η σχέση για οποιοδήποτε λόγο τελειώσει, δεν σταματάς να νοιάζεσαι γι' αυτόν τον άνθρωπο, και είναι η μητέρα των παιδιών σου, και πάντα θα ξέρετε καλά ο ένας τον άλλο, και πάντα θα είναι ο ένας στη ζωή του άλλου εξαιτίας αυτών των παιδιών".

Όσον αφορά τα παιδιά τους (το 1999 απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, την Λίλι-Ρόουζ Μέλοντι, ενώ το 2002 η οικογένεια απέκτησε ένα ακόμη μέλος ,τον Τζον-Τζακ Κρίστοφερ) ο Ντεπ δήλωσε: "Έχουν καταλάβει τα πάντα και είναι πολύ δυνατά κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης εμπειρίας. Και είναι δύσκολη για όλους. Ξέρετε, η πλευρά της Βανέσα δεν είναι εύκολη. Η δικιά μου επίσης. Αλλά τα παιδιά είναι τα πιο μπερδεμένα".


Όσον αφορά πάντως τις φήμες που τον θέλουν ζευγάρι με την συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία "The Rum Diariy", Αμπερ Χερντ, ο Τζόνι Ντεπ δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο.




yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου