Αυτές είναι οι πιο στυλάτες εμφανίσεις της εβδομάδας


Ένα πενθήμερο γεμάτο πάρτι και λαμπερές παρουσίες.

Mια εβδομάδα γεμάτη με πάρτι, events, καλεσμένους, όμορφες παρουσίες. Ανάμεσα σε όλες αυτές τις κοσμικές εκδηλώσεις, εμείς διαλέξαμε 4 εμφανίσεις που κέρδισαν τις εντυπώσεις χάρις στη λάμψη και στο ιδιαίτερο στυλ τους.



Η Δούκισσα Νομικού επέλεξε μια ψηλόμεση pencil skirt στο χρώμα του κόκκινου, την οποία συνδύασε με ένα μαύρο top. Tα μαύρα ankle strap πέδιλα και ο ασπρόμαυρος ριγωτός φάκελος έκαναν το look νεανικό, hip, trendy και εντελώς in fashion.



Ή αλλιώς πώς μπορεί ένα απλό μίνι μαύρο φόρεμα να υπογραμμίσει μια εμφάνιση. Η Δέσποινα Βανδή σε ένα μινιμαλιστικό black look βάζει την πινελιά με ένα ζευγάρι γόβες στο χρώμα του βεραμάν. Καλοκαιρινό, απλό, και πολύ σικάτο.



Η Γωγώ Μαστροκώστα υποκλίνεται στην τάση της ολόσωμης φόρμας που εδώ γίνεται strapless, μαύρη και σε στενό κόψιμο. Χωρίς περιττά αξεσουάρ και με ένα ζευγάρι ankle strap πράσινα πέδιλα, αποθεώνει την καλοκαιρινή μόδα.



Η Αντωνία Καλλιμούκου σε μια υπέροχη, σχεδόν νεραϊδένια εμφάνιση φορώντας ένα μακρύ strapless φόρεμα σε γήινους τόνους. Ένα ταιριαστό clutch και ένα απλό hair&makeup style την κάνουν να μοιάζει με μια μικρή πριγκίπισσα.



faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου