Τιρκουάζ αξεσουάρ: Η δύναμη της νέας σεζόν! 5 απλοί τρόποι να φορέσεις την τάση


Η πιο καλοκαιρινή απόχρωση του γαλάζιου κατακτά για ακόμα μια χρονιά την πρωτιά!

Το τιρκουάζ παραμένει top trend και το 2013! Δεν χρειάζεται να επενδύσεις σε νέα κομμάτια στην πιο hot απόχρωση… Απλά «ξέθαψε» τους τιρκουάζ θησαυρούς σου για να αποθεώσεις ακόμα και την πιο casual εμφάνισή σου!
Δες 5 απλούς τρόπους να φορέσεις το trend:


#1  Bracelet


Ποια Ελληνίδα γυναίκα δεν έχει ένα βραχιόλι με τιρκουάζ πέτρα; Είτε θα το έχεις αγοράσει από το αγαπημένο σου νησί, είτε θα το έχεις πάρει πριν πας εκεί, σίγουρα το έχεις όμως!
Ήρθε η ώρα να το βγάλεις από την μπιζουτιέρα και να το φορέσεις και στην πόλη! Το συγκεκριμένο αξεσουάρ αναβαθμίζει κάθε σύνολο, ταιριάζει σε κάθε ώρα, και χαρίζει στο λεπτό ανοιξιάτικο αέρα και στο πιο μουντό σύνολο.  


#2 Η τσάντα:


Μια γαλάζια τσάντα είναι must! Αν ακόμα δεν την έχεις κάνει δική σου, ήρθε εκείνη η ώρα…
Ιδανικά επένδυσε σε oversized φάκελο ή ένα μικρό τσαντάκι με μακρύ λουρί, για να σε βολέψει όλες τις ώρες της ημέρας.


#3 Oversized δαχτυλίδια:




Τα vintage δαχτυλίδια με τις μεγάλες τιρκουάζ πέτρες που φορούσες πριν καμία 10ετία, επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο!


Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία, αφού πλέον θα τα βρεις παντού! Φόρεσέ πολλά μαζί, για να πετύχεις το τέλειο boho style χωρίς καθόλου κόπο, ή φόρεσε το στον δείκτη σου για να χαρίσει στυλ ακόμη και στις εμφανίσεις στου στην παραλία.


#4 Το κολιέ:


Τα λόγια είναι περιττά… Χρυσό και τιρκουάζ συνοδεύουν τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις κάθε σεζόν!


Μη διστάσεις να…βιαστείς να φορέσεις το αγαπημένο σου καλοκαιρινό αξεσουάρ από τώρα!Ταιριάζει τέλεια με τις super trendy παντελόνες, το τζιν σου πουκάμισο, αλλά και με ένα απλό total white σύνολο.


#5 Ψηλοτάκουνα:


Ψηλοτάκουνα πέδιλα και εσπαντρίγιες στις αποχρώσεις του τιρκουάζ έκλεψαν τις εντυπώσεις στις κολεξιόν των μεγαλύτερων οίκων μόδας για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013.
Φόρεσε τα super trendy ψηλοτάκουνά σου με το κατάλευκο κοστούμι σου στο γραφείο, ή και με το τζιν σου και ένα loose λευκό πουκάμισο για μια τέλεια ανοιξιάτικη βραδινή έξοδο.


faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου