Νίκος Μουτσινάς- Μαρία Ηλιάκη: Η πρόταση του Mega για το πρωινό


Μετά το λακωνικό δελτίο τύπου του ΑΝΤ1 για την απόκτηση του διδύμου Λιάγκα-Σκορδά, το Mega ξεκίνησε άμεσα τις διεργασίες και ήδη από τις πρώτες ώρες μετά την ανακοίνωση έκανε κάποιες επαφές ώστε να βρει τα άτομα που θα αντικαταστήσουν το επιτυχημένο δίδυμο της πρωινής του ζώνης.


 Ένα από τα πρόσωπα που έλαβαν τηλεφώνημα από τους ιθύνοντες του Mega, ήταν η Μαρία Μπεκατώρου. Παράλληλα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες του Yupiii, η παρουσιάστρια του Αρτ δεν ήταν η μόνη που κλήθηκε για ένα διερευνητικό ραντεβού: «Οι υπεύθυνοι ζήτησαν την παρουσία της Έλενας Κατραβά στο σταθμό, η οποία ήταν σε διακοπές, ώστε να συμμετάσχει στον σχεδιασμό του νέου προγράμματος και να ξεκινήσει η προσέγγιση σε νέα πρόσωπα και παρουσιαστές. Και μεταξύ των ονομάτων που έπεσαν στο τραπέζι των συζητήσεων ήταν και αυτά του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη».


Παράλληλα,  πηγή από το περιβάλλον των δύο παρουσιαστών λέει: «Μπορεί ο Νίκος και η Μαρία να έχουν συμφωνήσει τυπικά για τη νέα σεζόν με τον Alpha, όμως δεν έχουν υπογράψει κάποιο συμβόλαιο κι έτσι δεν δεσμεύονται προς το παρόν από το κανάλι. Στην τελευταία του συνέντευξη, ο Νίκος Μουτσινάς είχε δηλώσει πως θα συνεχιστεί και του χρόνου το “Δέστε τους” για τελευταία χρονιά. Ωστόσο, τόσο εκείνος όσο και η Μαρία ξεκίνησαν τις διακοπές τους -και ο Νίκος την περιοδεία του για τα “Βαφτίσια”- χωρίς να έχουν ακόμα υπογράψει με τον Alpha».


Πώς αντέδρασε το επιτυχημένο δίδυμο του «Δέστε τους» στην πρόταση του Mega; «Η Μαρία ταξίδεψε αμέσως για τη Ρόδο, όπου εκείνη την ημέρα έπαιζε ο Νίκος Μουτσινάς με το θίασό του, ώστε να συζητήσουν άμεσα μεταξύ τους την πρόταση του σταθμού. Το σκέφτονται πολύ σοβαρά και εξετάζουν όλα τα δεδομένα», λέει η ίδια πηγή του περιβάλλοντός τους και συμπληρώνει: «Από τις 10/8 που θα γίνει διάλειμμα στην περιοδεία του Νίκου, θα έρθουν στην Αθήνα και θα κάνουν και ένα ραντεβού με το Mega, όπου θα συζητήσουν αναλυτικότερα την πρόταση».


yupiii.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου