Παραδέχεται ο Νορβηγός πρωθυπουργός ότι πληρώθηκαν οι επιβάτες του ταξί


Ρίχνει την ευθύνη, όμως, στην εταιρεία παραγωγής

Μετά το σάλο που προκάλεσε η αποκάλυψη ότι στους πέντε πελάτες που μπήκαν στο ταξί με οδηγό τον Γενς Στόλτενμπεργκ είχαν καταβληθεί 500 κορώνες (περίπου 65 ευρώ), ο Νορβηγός πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι πληρώθηκαν οι επιβάτες του ταξί.

Άγνοια δηλώνει ότι είχε αρχικά ο Νορβηγός πρωθυπουργός για το γεγονός ότι είχαν πληρωθεί οι πέντε επιβάτες που μπήκαν στο ταξί με οδηγό τον ίδιο στα πλαίσια της προσπάθειάς του να πληροφορηθεί από πρώτο χέρι την άποψη των πολιτών για τη χώρα.

Την αποκάλυψε έκανε η νορβηγική εφημερίδα VG μετά τον αντίκτυπο που δημιούργησε το βίντεο στο διαδίκτυο με τον Γενς Στόλτενμπεργκ στο ρόλο του ταξιτζή.

«Νομίζω ότι είναι άσκοπο να παρουσιάζεται έτσι αυτή η προσπάθεια» δήλωσε ο Νορβηγός πρωθυπουργός. «Κανείς που μπήκε στο ταξί δεν γνώριζε ότι πίσω από το τιμόνι θα βρίσκομαι εγώ. Και αυτό ήταν το νόημα της όλης ενέργειας» συμπλήρωσε ενώ για το επίμαχο θέμα της πληρωμής δήλωσε: Δεν γνώριζα την ώρα του γυρίσματος ότι αυτοί οι άνθρωποι είχαν πληρωθεί, αλλά το έμαθα εκ των υστέρων. Αυτή ήταν απόφαση της εταιρείας παραγωγής. Μου είπαν ότι αυτό είναι φυσιολογικό, τους εμπιστεύτηκα και πίστεψα ότι ήταν οκ».

Η υπόθεση όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε και πολιτικές αντιδράσεις με τον εκπρόσωπο του τομέα Μεταφορών του Προοδευτικού Κόμματος να δηλώνει ότι το κοινό «εξαπατήθηκε»


protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου