Σεξ στο δρόμο; Στη Ζυρίχη έφτιαξαν τα sex boxes...

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να σταματήσει το ταξίδι του με το αυτοκίνητο, κάνοντας μία στάση. Πεινάς, διψάς θέλεις να καπνίσεις, βρε αδερφέ. Υπάρχει όμως και η περίπτωση να μην κρατιέσαι για να ικανοποιήσεις κάποιες βαθύτερες όσο και αρχέγονες «ανάγκες».

Οι αρχές της Ζυρίχης λοιπόν προσπάθησαν να λύσει το πρόβλημα δημιουργώντας sex boxes. Σε μικρούς χώρους που μοιάζουν με στάση λεωφορείου μπορεί ο κάθε οδηγός να δώσει την δική του ερμηνεία στη λέξη στάση. Στα τέλη Αυγούστου θα γίνουν τα εγκαίνια με τους επίδοξους χρήστης των στάσεων να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν σύντροφο ανάμεσα σε 40 ιεpόδουλες που θα «περιπολούν» την περιοχή.
Η ιστορία θα εξελίσσεται κάπως έτσι. Ο πελάτης θα διαλέγει την ιεpόδουλη της αρεσκείας του, θα διαπραγματεύεται την τιμή και θα οδηγείται στο σπιτάκι για να απολαύσει το διάλειμμα του από την οδήγηση.
Οι αρχές οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση για να προσφέρουν λύση στο πρόβλημα που προκύπτει στην περιοχή από τις ιεpόδουλες. Παράλληλα το ζητούμενο ήταν η βελτίωση των συνθηκών υγιεινής μέσα από την κατασκευή των σπιτιών, ενώ μέσα στα sex boxes υπάρχουν μηνύματα κατά τις εξάπλωσης του AIDS.

koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου