Θεραπεία προσώπου με ...σαλιγκάρια που γλιστρούν πάνω σας!


Υπόσχεται απίστευτα αποτελέσματα

Η Ιαπωνική θεραπεία σαλιγκαριών έκανε την εμφάνισή της στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τρία μεγάλα σαλιγκάρια γλιστρούν στο πρόσωπό σας και η βλέννα τους πιστεύεται ότι ισχυρές αντιγηραντικές δράσεις.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτης του ινστιτούτου που έφερε αυτή τη θεραπεία στην Ευρώπη τα αποτελέσματα είναι απίστευτα. Εξήντα σαλιγκάρια τρέφονται με βιολογικά φρούτα και λαχανικά είναι έτοιμα να γλιστρήσουν πάνω σας και να εξαφανίσουν τον χρόνο πάνω στο δέρμα σας.

Αν και για τους περισσότερους από εμάς τα σαλιγκάρια είναι ενδεχομένως ένα ωραίο ορεκτικό ή ένα παράσιτο στον κήπο μας, οι ιάπωνες τα έχουν μετατρέψει σε beauty trend. Χάρη στις ευεργετικές πρωτεΐνες που έχουν κάνουν θαύματα.

Όσο για την αίσθηση που έχετε όταν τα σαλιγκάρια γλιστρούν πάνω σας, ο ιδιοκτήτης του ινστιτούτου είπε: " Φαίνεται λίγο παράξενο στην αρχή αλλά η θεραπεία είναι πραγματικά πολύ χαλαρωτική και στη συνέχεια νιώθετε το δέρμα σας θαυμάσια".

Προσοχή, μην τρέχετε να βάλετε τα σαλιγκάρια του κήπου στο πρόσωπό σας, πρόκειται για σαλιγκάρια που εκτρέφονται ειδικά για αυτό τον σκοπό.  


Πηγή: http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου