Χαμός στο Ακροπόλ. Καβογιάννη και Κοντού αποχώρησαν. Η πρώτη το έμαθε από το διαδίκτυο!!!


Χαμός γίνεται στο θέατρο Ακροπόλ!
Μπέρδεμα στο μπέρδεμα, αποχώρηση στην αποχώρηση! Ως γνωστόν ο Πέτρος Ζούλιας απέκτησε τα δικαιώματα της πολυβραβευμένης ταινίας «Όλα για τη μητέρα μου» του Πέδρο Αλμοδοβάρ με σκοπό να την μεταφερθεί στο θεατρικό σανίδι.

Για τον ρόλο της τραβεστί έχει επιλέξει την Κατερίνα Λέχου, ενώ είχε συμφωνήσει και η Μαρία Καβογιάννη! Διαβάστε λοιπόν τι συνέβη έτσι όπως μάθαμε από άτομα …εκ των έσω…!

Η Μαρία Καβογιάννη έμαθε για την αντικατάστασή της μέσα από το διαδίκτυο, όταν γράφτηκε πως τον ρόλο της θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Ψάλτη! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η Καβογιάννη είχε απλά προτείνει και μια άλλη ηθοποιό για να συμμετάσχει στο έργο! Τώρα δεν άρεσε η πρόταση …ποιος ξέρει!

Όμως αξίζει να τονίσουμε ότι πρότεινε και δεν επέβαλε την φίλη της! Λίγες μέρες μετά η Καβογιάννη έμαθε από το διαδίκτυο πως …«πάπαλα» από το Ακροπόλ!

Έχουμε όμως και συνέχεια!

Εκεί είχε «κλείσει» και η Μάρω Κοντού που τη προόριζαν για τη μάνα  της τραβεστί. Στην ανάγνωση όμως των κειμένων, η  Κοντού εξεπλάγην αφού είδε πως έχει έναν πολύ μικρό ρόλο, χωρίς σχεδόν καμία σημασία και ο δικός της είχε δοθεί αλλού!

Έτσι θεώρησε πως δεν υπήρχε λόγος να βρίσκεται στη παράσταση και την κοπάνησε κι εκείνη οικειοθελώς!
Έτσι ο Πέτρος Ζούλιας δεν είναι και στα καλύτερά του… Μπάχαλο λέμε!


gossip-tv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου