"Ελένη"- "Δέστε τους": Πότε βγαίνουν στον αέρα;


Και η Ελένη Μεναγάκη και η τετράδα του «Δέστε τους» συνεχίζουν δυναμικά στον Alpha γι ακόμη μια χρονιά, καθώς αποτελούν και τα δυνατά χαρτιά του σταθμού.

Ο Alpha έχει αποφασίσει φέτος να ξεκινήσει το νέο του πρόγραμμα την τελευταία μέρα του Σεπτέμβρη, ωστόσο πολλές από τις εκπομπές του θα βγουν στον αέρα στις αρχές ή τα μέσα του Οκτωβρίου - όπως το «Φως Στο Τούνελ» με τηνΑγγελική Νικολούλη, η πρεμιέρα του οποίου προγραμματίζεται για μετά τις 10 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη θα πει, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Υupiii, την πρώτη καλησπέρα της νέας χρονιάς τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 13:00 το μεσημέρι: «Η πρεμιέρα ορίστηκε τελικά για τις 30 Σεπτεμβρίου, δηλαδή μία εβδομάδα νωρίτερα από τις αρχικές σκέψεις του καναλιού», αναφέρει πηγή του Yupiii προσθέτοντας μάλιστα πως «φέτος η Ελένη Μενεγάκη θα γυρίσει κανονικό τρέιλερ για τη νέα σεζόν - κάτι που δεν είχε κάνει τις τελευταίες χρονιές». Τα γυρίσματα για το τρέιλερ θα πραγματοποιηθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Yupiii, την ίδια μέρα με την Ελένη Μενεγάκη, δηλαδή τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα το «Δέστε Τους»: Ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Ηλιάκη, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Δάσκαλος επιστρέφουν στην απογευματινή ζώνη του Alpha για ακόμα μία τηλεοπτική σεζόν. Tα γυρίσματα για το τρέιλερ πραγματοποιήθηκαν ήδη πριν από λίγες μέρες και μάλιστα το concept, το οποίο οι υπεύθυνοι του Alpha θέλουν να κρατήσουν μυστικό μέχρι την προβολή του, αναμένεται να συζητηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου