Νίκος Μουτσινάς: Μιλά για το βραδινό talk show που ετοιμάζει!


Σχετικά με το καινούργιο του τηλεοπτικό βήμα αλλά και για την πρεμιέρα της εκπομπής «Δέστε τους» αναφέρθηκε ο Νίκος Μουτσινάς...

Συνέντευξη στο περιοδικό «Νέο Τηλεκοντρόλ» έδωσε ο Νίκος Μουτσινάς και μίλησε για το νέο βραδινό talk show που θα παρουσιάσει στο κανάλι Alpha: «Είναι ένα βραδινό talk show που θα έχει και σχόλιο και stand up comedy από μένα και συνέντευξη με καλεσμένο»

Όσο για τον ανταγωνισμό που θα υπάρξει αφού φέτος υπάρχουν αρκετά talk show στην ελληνική τηλεόραση διευκρινίζει: «Γενικά, η συνέντευξη παίζει πολύ και στη μεσημεριανή ζώνη και στη βραδινή. Εκεί που πιστεύω ότι βρίσκεται η διαφορά είναι σε αυτόν που κάνει τη συνέντευξη. Ναι πει ο καλεσμένος πέντε πράγματα που δεν ξέρουμε για αυτόν -και δεν εννοώ κουτσομπολιά οπωσδήποτε ή κάτι πολύ προσωπικό, να περάσει καλά και εκείνος κι αυτός που βλέπει».

Ο παρουσιαστής πρόσφατα είχε δηλώσει για την πρεμιέρα της εκπομπής «Δέστε τους»: «Φέτος είναι η χρονιά του 'Δέστε Τους! Η εκπομπή είναι πια πέντε χρονών. Μίλησε, όμως έχει να πει περισσότερα. Περπάτησε, αλλά πρέπει και να τρέξει! Η ιδιαιτερότητα της εκπομπής έχει να κάνει με την ειλικρίνεια. Δεν προσποιείται κάτι. Είμαστε τέσσερις άνθρωποι που εκφράζουμε τον εαυτό μας. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, συζητάμε για πολλά. Φέτος, κάποια πρόσωπα θα τα ακούσουν χοντρά.

Δεν πειράζει, το κάνουμε από αγάπη. Όχι ακριβώς από αγάπη γιατί είναι μία έντονη έννοια, τα κάνουμε όλα από συμπάθεια... Ούτε τρελή συμπάθεια... Τα κάνουμε όλα για την εκπομπή! Πάντως δεν έχουμε τίποτα προσωπικό με κανέναν. Δεν κυνηγάμε κανέναν. Αυτή η χρονιά θα έχει πολύ γέλιο. Άλλωστε αυτό είναι και το σήμα κατατεθέν μας: το χιούμορ. Θεωρούμε πολύ σημαντικό το να κάνουμε τον κόσμο να γελάει. Κι επειδή θα είναι λίγο δύσκολη η χρονιά, όπως και η προηγούμενη, όπως μάλλον και η επόμενη, εμείς θα είμαστε εδώ για να φτιάχνουμε τη διάθεση των ανθρώπων που μας βλέπουν».


vipnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου