«Η σχέση μου με την Paris Hilton ήταν καταστροφική. Παραλίγο να πεθάνω!»


Τον θυμάστε τον Nick Carter των «Backstreet Boys»;
Πολλά κοριτσάκια ήταν ερωτευμένα μαζί του πριν μερικά χρόνια, όταν το ανδρικό συγκρότημα του οποίου ήταν μέλος μεσουρανούσε.

Σήμερα, ο Nick Carter είναι 33 ετών και με πολλά προβλήματα υγείας, μιας και κατά το παρελθόν…
 ο εθισμός του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ πήραν το μερίδιο τους στον οργανισμό του.

Στην αυτοβιογραφία του «Facing the Music and Living to Talk About It»,ο καλλιτέχνης γυρίζει το χρόνο πίσω, και μιλά για τον 10χρονο εθισμό του στις ουσίες, κατηγορώντας εν μέρει την πρώην αγαπημένη του Paris Hilton, με την οποία ήταν ζευγάρι από το 2003 έως το 2004.


Συγκεκριμένα, ο Nick Carter, λέει πως η χρυσή κληρονόμος ήταν πολύ κακή επιρροή για εκείνον λόγω του «άγριου» και ξέφρενου lifestyle της:

«Η Paris ήταν το χειρότερο άτομο με το οποίο θα μπορούσα να σχετιστώ. Εκείνη μου υποκινούσε τις χειρότερες παρορμήσεις. Tην περίοδο που είχαμε σχέση, θα μπορούσα να είχα χάσει τη ζωή μου. Απορώ που αυτό δεν κατέληξε σε τραγωδία».

Προσθέτει δε, πως μπορεί να έπινε ένα ολόκληρο μπουκάλι Vodka, μαζί με Ecstasy και κοκαΐνη, σχεδόν κάθε νύχτα.

Πλέον, ο Nick Carter έχει μετανιώσει για τον εθισμό του, και κατηγορεί το Ecstasy, μιας και θεωρεί πως οι υπερβολικές ποσότητες που έπαιρνε, του προκάλεσαν την κατάθλιψη από την οποία σήμερα υποφέρει.


Τα τελευταία πέντε χρόνια, ο τραγουδιστής είναι «καθαρός», μιας και το 2008, ο γιατρός διέγνωσε καρδιομυοπάθεια, η οποία σε ακραίες συνθήκες μπορεί να απαιτήσει μεταμόσχευση ή να προκαλέσει θάνατο.

Μόλις έμαθε τι έχει, ο Carter όπως λέει, αποφάσισε να τα παρατήσει όλα:

«Είπα στον εαυτό μου, πως δεν θέλω να πεθάνω!»

Πάντως, ο Carter δεν είναι ο μόνος στην οικογένεια που υπέφερε από τον εθισμό στα ναρκωτικά. Ο αδερφός του Aaron Carter, νοσηλεύτηκε για αποτοξίνωση, ενώ η αδερφή τους, Leslie Carter, «έφυγε» το 2012 από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου