Νίκος Μουτσινάς μιλά για το «στημένο» Dancing with The Stars


Από την στιγμή που ξεκίνησε το φετινό Dancing With The Stars όλοι μιλούν για αυτό.
Από τη μια η Δούκισσα Νομικού και από την άλλη οι ικανότητες των παιχτών. Μόνο δύο live έχουν πραγματοποιηθεί και τα σχόλια έχουν πάρει φωτιά.

Αφορμή η συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα, που αποχώρησε πρώτη απο το παιχνίδι, δήλωσε πως το παιχνίδι είναι στημένο, γίνεται για εξυπηρέτηση συμφερόντων καναλιού και δισκογραφικών εταιριών καθώς το αποκάλεσε ψεύτικο.

Η Κωνσταντίνα επίσης μίλησε και για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1, όπου πήγε καλεσμένη, και όπως ανέφερε της φέρθηκαν με πολύ άσχημο τρόπο.

Ο Νίκος Μουτσινάς στη συνέχεια μπήκε στο παιχνίδι και σχολίασε τις δηλώσεις αυτές αλλά και τις τακτικές αυτών των παιχνιδιών.
Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως πράγματι παίζονται παιχνίδια και πως δύσκολα οι ιθύνοντες «στεναχωρούν» τις δισκογραφικές. Γίνονται συμφωνίες.

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε και για την προσωπική του ιστορία όταν του είχε γίνει πρόταση να συμμετέχει στο Dancing on Ice και ρώτησε αν μπορεί να διασφαλίσει την παραμονή του στο σόου για τα πρώτα live.

Κι αν είναι κάτι που μας κάνει εντύπωση είναι πως ο παρουσιαστής δεν αρκέστηκε μόνο στο σχολιασμό αλλά μίλησε και για τον ίδιο κάνοντας γνωστή την ανησυχία αλλά και την επιθυμία του. Ο Νίκος φυσικά και δεν αναφερόταν συγκεκριμένα στο πρόγραμμα αυτό αλλά στην λογική των talent shows διευκρινίζοντας πως οι ψήφοι του κοινού φυσικά και δεν μαγειρεύονται.

Δείτε το βίντεο!


mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου