Έκλεισε η κριτική επιτροπή του «The Voice»


Το μεγάλο show ταλέντων του ANT1 μπαίνει στην τελική ευθεία και πρόκεται να συζητηθεί πολύ.
Από το καλοκαίρι πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για αυτό το νέο talent show που θα προβάλλει ο ΑΝΤ1 και το στηρίζει πολύ. Το κανάλι από την αρχή έδειξε πως θέλει τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού στερεώματος, όπως συμβαινει και στο εξωτερικό άλλωστε.

 Οι οντισιόν έχουν ξεκινήσει σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας και τις έχουν αναλάβει μια ομάδα από την παραγωγή και άνθρωποι από την δισκογραφική εταιρία του ομίλου. Όμως μεγάλη απορία αποτελεί η κριτική επιτροπή του παιχνιδιού.

Οι κριτές είναι το σημαντικότερο κομμάτι του show καθώς έχουν μεγάλο ρόλο και πολλές φορές τραγουδούν μαζί με τους διαγωνιζόμενους. Τους τελευταίους μήνες γράφονται πολλά για τα ονόματα που θα κάτσουν στις περιβόητες καρέκλες, όμως η ομάδα φαίνεται να έκλεισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κριτική επιτροπή του «The Voice» θα είναι η Άννα Βίσση, ο Αντώνης Ρέμος και ο Νίκος Καρβέλας. Με αυτά τα ονόματα το κανάλι του Αμαρουσίου μπαίνει δυνατά στο παιχνίδι και πρόκειται να δει τα νούμερα της τηλεθέασης να χτυπούν κόκκινο. Το πρόγραμμα πρόκειται να βγει στον αέρα μες στον Δεκέμβρη!

Βέβαια κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη για το όνομα του Νίκου Καρβέλα, γιατί στο παρελθόν ήταν ένα βήμα πριν κάτσει στην κριτική επιτροπή του Greek Idol και τελικά χάλασε συμφωνία. Θα θυμάστε μάλιστα πως είχαν κυκλοφορήσει και διαφημιστικά σποτάκια με τον Νίκο Καρβέλα λίγο πριν την έναρξη του Greek Idol.

Όσον αφορά τον παρουσιαστή επικρατέστερο όνομα είναι αυτό του Γιώργου Λιάγκα που πρόκειται να δώσει την δική του νότα στο παιχνίδι.

Αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις!


mustonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου