Αστρολογικές προβλέψεις για Τετάρτη 26/3


Από την Έλλη Δωριάδου
Το αρμονικό τρίγωνο του Ερμή από τις 11ο των Ιχθύων με τον Δία από το ζώδιο του Καρκίνου θα είναι σε ισχύ από αύριο και ακρίβεια στις 26/3...

Ευχάριστες επαφές και συζητήσεις, πρόσβαση σε πληροφορίες, γεφύρωμα διαφορών, ιδέες που μπορεί να έχουν θετικό αντίκρισμα, ουρανοκατέβατες λύσεις και εύνοια από νομικές υποθέσεις.


Η σελήνη θα είναι στον αυστηρό Αιγόκερω και ειδικά όσοι ανήκουν στα παρορμητικά ζώδια θα πρέπει να προσέχουν αντιθέσεις με άτομα της οικογένειας ή προβλήματα στην δουλειά και στην κατοικία. Καλύτερη η 26η Μαρτίου που θα έχουμε σύνοδο σελήνης- Αφροδίτης στις 15ο του Υδροχόου.


Κριός

Δύσκολη ημέρα για σας καθώς θέματα οικογένειας κατοικίας ή καριέρας σας εκνευρίζουν και σας αποδιοργανώνουν. Ευχάριστα νέα από το εξωτερικό ή από άτομα που μένουν μακριά και θετικές εκβάσεις σε διάφορες επαγγελματικές συμφωνίες και κρυφές δραστηριότητες, ευνοϊκότερη μέρα για σας ή 26η Μαρτίου.




Ταύρος

Η σελήνη στον Αιγόκερω σας ωθεί να ασχοληθείτε με νομικές υποθέσεις, συμφωνίες και επαφές ενώ ενδέχεται να προκύψει κάποια αλλαγή στα σχέδια σας. Θετικά μηνύματα θα έχετε από φίλους και συλλογικές δραστηριότητες, προσέχετε όμως θέματα υγείας.




Δίδυμοι

Σε πολλές περιπτώσεις καταφέρνετε να ισχυροποιήσετε σχέσεις και συνεργασίες ή να έχετε ευχάριστες εξελίξεις από τις επαγγελματικές σας υποθέσεις. Προσέχετε αυτό το διήμερο τα οικονομικά σας κυρίως έξοδα ή εκκρεμότητες που έχετε να καλύψετε ενώ από τις 26/3 θα υπάρχει βελτίωση στην κοινωνική σας ζωή.




Καρκίνος

Μια ευνοϊκή τροπή θα υπάρξει για σας σε υποθέσεις που αφορούν τα προσωπικά σας θέματα και γενικότερα προσπάθειες που κάνετε για να φέρετε με το μέρος σας κάποια πρόσωπα ή γενικότερα κάποιες καταστάσεις. Εύνοια από νομικές υποθέσεις ή συμφωνίες και πληροφορίες που σας ενδιαφέρουν. Προσέχετε εντάσεις με τους άλλους 24 και 25/3.




Λέων

Θετικές εξελίξεις θα έχετε στην δουλειά ή στα οικονομικά σας καθώς θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε χρήματα που χρειάζεστε ή να πάρετε χρήματα που περιμένετε από άλλους. Η σύνοδος σελήνης- Αφροδίτης στις 26/3 θα έχει θετικό αποτέλεσμα στις σχέσεις και στα ερωτικά σας.



Παρθένος

Ισχυροποιούνται σχέσεις και συνεργασίες ή γενικότερα γνωριμίες που θέλετε να κάνετε αυτό το διάστημα, μάλιστα πολλοί από σας θα έχετε την δυνατότητα να καλύψετε διαφορές που είχαν προκύψει το προηγούμενο διήμερο στην ζωή σας. Εντάσεις με παιδιά ή για οικονομικά θέματα, διαφορές με φίλους και προβλήματα με συλλογικές δραστηριότητες.



Ζυγός


Θετικά βήματα ή εξελίξεις θα έχετε σε ένα εργασιακό σας ζήτημα και γενικότερα βελτίωση στον τομέα της υγείας, αυτές τις μέρες συμφωνίες και επαφές που κάνετε θα έχουν ιδιαίτερα καλή εξέλιξη. Καλές προοπτικές και στα ερωτικά ή κοινωνικά σας ζητήματα στις 26/3.



Σκορπιός

Φίλοι και ερωτικά φαίνεται ότι θα έχουν την τιμητική τους για σας και ειδικότερα για όσους από σας είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Εύνοια από συλλογικές δραστηριότητες, σχέδια και στόχους που κάνετε αυτή την εποχή.



Τοξότης

Θέματα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν καθώς θα πρέπει να αποφύγετε ανοίγματα ή έξοδα και γενικότερα τα εισοδήματα σας που φαίνεται να σας αγχώνουν περισσότερο. Θετικά αποτελέσματα από μια συνεργασία η από σχέσεις με την οικογένεια.



Αιγόκερως

Η σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε διάφορες αλλαγές ή και ανατροπές στο πρόγραμμα σας. Εύνοια από ταξίδια και μετακινήσεις ή γενικότερα συνεργασίες και σχέσεις που επιθυμείτε να ξεκινήσετε ή να διατηρήσετε.



Υδροχόος

Προβλήματα στον χώρο της δουλειάς μπορεί να αντιμετωπίσετε αυτή την περίοδο όπως και γεγονότα που επηρεάζουν την φήμη σας και τις συνεργασίες σας. Καλύτερη μέρα για την προσωπική και κοινωνική σας ζωή ή 26η Μαρτίου. Εύνοια στα οικονομικά σας.



Ιχθείς

Θετικά μηνύματα από φίλους, σύντροφο ή συνεργάτες θα έχετε σήμερα που ο Ερμής από το ζώδιο σας κάνει αρμονική γωνία με τον Δία ειδικότερα εσείς που είστε γεννημένοι στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Πολλοί από σας μπορεί να κάνετε κάποιες σημαντικές γνωριμίες η να έχετε ευνοϊκές προτάσεις και συμφωνίες στην δουλειά σας.





http://astroland.gr/astrologia/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου