Η Suki Waterhouse παράτησε τον Bradley Cooper και σίγουρα δεν... μαντεύετε το λόγο!


Και κάπως έτσι ο Bradley είναι και πάλι μόνος!

Δύο είναι τα άτυχα αλλά σέξι και πετυχημένα παιδιά του Hollywood: Η Cameron Diaz και ο Bradley Cooper! Και όταν λέμε άτυχα εννοούμε φυσικά στον τομέα του έρωτα και της αγάπης, γιατί το να αποκαλείς έναν star παγκοσμίου φήμης έτσι, είναι σχήμα οξύμωρο!

Κι αν για την Cameron  Diaz το πήραμε κι εμείς απόφαση μιας και πρόσφατα ξεσπάθωσε λέγοντας πως είναι μια χαρά και χωρίς άντρα, και γιατί να μην είναι άλλωστε. Ο καημένος ο Bradley όμως, πάνω που έλεγε πως είχε βρει το λιμάνι του και επιτέλους θα κάνει οικογένεια, τσουπ βρέθηκε και πάλι μπακούρι!


Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η 22χρονη αγαπημένη του Suki Waterhouse, μοντέλο στο επάγγελμα φυσικά, αποφάσισε ότι το ηλικιακό τους χάσμα είναι τεράστιο και ότι καλό θα ήταν να τελειώσουν τη σχέση τους νωρίς, πριν τα πράγματα πάρουν άλλη τροπή και ο καλός της ζητά γάμους και παιδιά!

Με τούτα και μ' εκείνα λοιπόν, ο 39χρονος Bradley είναι και πάλι μόνος, ενώ η είδηση του χωρισμού πιθανότατα να είναι αληθινή, μιας και η Suki τον τελευταίο καιρό εμφανίζεται μόνο με την καλή της φίλη Cara Delevingne σε πάρτι και εξόδους!

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, όντως η διαφορά ηλικίας είναι μεγάλη, και όντως ένα κορίτσι 22 χρονών μάλλον δεν ονειρεύεται να γίνει σύζυγος και μαμά! Bradley φταις κι εσύ για να είμαστε ειλικρινείς! Την επόμενη φορά να επιλέξεις γυναίκα άνω των 30 για να έχεις μεγαλύτερη τύχη!


Πηγή: http://www.queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου