Η "Μοντέρνα Οικογένεια" κατάφερε να νικήσει την αήττητη Βίκυ Χατζηβασιλείου;


"Μοντέρνα Οικογένεια" VS "Πάμε Πακέτου" ή αν προτιμάτε διαφορετικά, VS Βίκυς Χατζηβασιλείου!
Για ακόμα μία φορά, ακόμα ένα κανάλι αποφασίζει να τα βάλει με το... ιλουστρασιόν ριάλιτι του Alpha το οποίο ο χρόνος έχει δείξει πως είναι αήττητο, μιας και σε όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στον αέρα, ελάχιστα είναι τα προγράματα εκείνα που έχουν καταφέρει να το προσπεράσουν.

 Και για να ακριβολογώ όλα αυτά τα χρόνια ελάχιστα είναι τα προγράμματα που έχουν καταφέρει έστω να το κοντράρουν γερά στους πίνακες τηλεθέασης. Ετσι, λοιπόν, έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε για το αν η πολυαναμενόμενη "Μοντέρνα Οικογένεια" του Mega κατάφερε να κάνει την ανατροπή. Εχει ενδιαφέρον να δούμε για το αν η πολυσυζητημένη τηλεοπτική επιστροφή του Αντώνη Καφετζόπουλου - του ανθρώπου που στο παρελθόν έχει τρελάνει τα μηχανάκια τηλεθέασης - κατάφερε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου και να ανακατέψει για τα καλά την τράπουλα της τηλεθέασης.

 Η "Μοντέρνα Οικογένεια" ,λοιπόν, έκανε χθες βράδυ το ντεμπούτο της στους δέκτες μας και κατάφερε να αναπτύξει μία πολύ σημαντική δυναμική στους πίνακες τηλεθέασης. Μία δυναμική η οποία στην συνέχεια μπορεί να πάρει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις και όντως να τα καταφέρει και να φέρει τα πάνω - κάτω στους πίνακες τηλεθέασης.

 Και αυτό γιατί; Γιατί από το πρώτο κιόλας επεισόδιο η σειρά έφτασε στο σύνολο το 28,6%, ενώ στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών εκτοξεύθηκε στο 35,6%, ενώ στο πικ της έφτασε να κερδίζει μέχρι και το 42,0%!



 Με τις επιδόσεις αυτές στα νεανικά κοινά από 15-44 ετών όπως καταλαβαίνετε κατάφερε να προσπεράσει με άνεση το "Πακέτο", το οποίο κινήθηκε πολύ πιο κάτω στο 21,8% - μιας και μόνο νεανική δεν την λες την τηλεοπτική συνταγή που ακολουθεί ευλαβικά η Βίκυ Χατζηβασιλείου - πράγμα το οποίο ,όμως, δεν συνέβη και στο σύνολο της τηλεθέασης.

 Εκεί η γνωστή δημοσιογράφος κατάφερε να κρατήσει τα σκήπτρα και ν ΄αντέξει τους κλυδωνισμούς της πρεμιέρας, αγγίζοντας το 29,6%, ενώ όπως ήδη σας προανέφερα η "Μοντέρνα Οικογένεια" ακολούθησε σε απόσταση αναπνοής, ακολούθησε με 28,5%.

 Ένα νέο τηλεοπτικό ντέρμπι μόλις ξεκίνησε; Στην πορεία θα δείξει...


tlife.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου