ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ: Την Μεγάλη Τρίτη θα "ματώσει" το φεγγάρι – Έρχεται ολική έκλειψη σελήνης


Μάρτυρες ενός πραγματικά εντυπωσιακού φαινομένου θα γίνουμε την Μεγάλη Τρίτη, όπου και θα πραγματοποιηθεί ολική σεληνιακή έκλειψη που θα «βάψει»  με αίμα το φεγγάρι

Με άλλα λόγια, ετοιμαστείτε, όπως λέει η ΝΑΣΑ «για ένα από τα πιο ασυνήθιστα και όμορφα φεγγάρια του νυχτερινού ουρανού» καθώς «η ολική σεληνιακή έκλειψη της Τρίτης θα βάψει το φεγγάρι κόκκινο».

Το φαινόμενο αυτό ονομάζεται «ματωμένο φεγγάρι» και είναι το πρώτο από μία σειρά τεσσάρων διαδοχικών ολικών εκλείψεων. Το φεγγάρι γίνεται κόκκινο διότι κατά τη διάρκεια της έκλειψης περνά μέσα από τη σκιά της Γης, που έχει το χρώμα της ερήμου κατά τη δύση του Ηλίου.

Τα τέσσερα ματωμένα φεγγάρια θα εμφανιστούν στο νυχτερινό ουρανό στις 15 Απριλίου και τις 8 Οκτωβρίου 2014, καθώς και στις 4 Απριλίου και 28 Σεπτεμβρίου 2015 .

Με αυτή τη συχνότητα, κανείς μπορεί να πιστέψει ότι οι ολικές σεληνιακές εκλείψεις δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Ωστόσο, ειδικοί της ΝΑΣΑ υποστηρίζουν το αντίθετο, επισημαίνοντας «γίνονται περίπου δύο σεληνιακές εκλείψεις ανά έτος, και οι περισσότερες από αυτές δεν είναι ολικές και περνούν σε μεγάλο βαθμό απαρατήρητες».

Σεληνιακη Εκλειψη + Ζώδια

Σύμφωνα με την αστρολογία, μια σεληνιακή έκλειψη τονίζει την ολοκλήρωση κάποιων πραγμάτων. Αυτή η Σεληνιακή έκλειψη είναι ειρηνική επειδή γίνεται στον Ζυγό που κυβερνά τις συνεργασίες .

Έτσι, οι αλλαγές που λαμβάνουν χώρα είναι πνευματικού και επικοινωνιακού περιεχομένου, επίσης οι εταιρικές σχέσεις, τόσο στις επιχειρήσεις όσο και σε προσωπικές συνεργασίες ευνοούνται.

Τα ζώδια που πλήττονται είναι αυτά του Παρορμητικού Σταυρού Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, κυρίως του δευτέρου και τρίτου δεκαημέρου προκαλώντας προβλήματα, στα νέα ξεκινήματα τους κι στις σχέσεις τους.


star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου