«Κάνει κριτική σε μένα; Ας σκεφτεί την δική του υπερέκθεση»! Δείτε τι άλλο δήλωσε ο Λευτέρης Ελευθερίου για τον Γιώργο Λιάγκα


Τη δική του απάντηση στην σκληρή κριτική του Γιώργου Λιάγκα έδωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Λευτέρης Ελευθερίου, ενώ πήρε θέση και στα όσα ακούστηκαν στο τελευταίο live του «Your Face Sounds Familiar» για τον Παντελή Παντελίδη, τον οποίο υποδύθηκε.

Σχετικά με την πρόσφατη εμφάνισή του στο «Αλ Τσαντίρι» στο πλευρό του Λάκη Λαζόπουλου, την οποία ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε αναφέροντας μεταξύ άλλων πως ο Λευτέρης Ελευθερίου πρέπει «προσέξει, για να μην καεί» από την υπερπροβολή, ο ηθοποιός ανέφερε: «Έχω ξανασυνεργαστεί με τον Λάκη, σε άλλα τέσσερα Τσαντίρια. Τον χαρακτήρα που έκανα στον Λάκη, τον έκανα από πέρυσι. Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του καθενός – αν θέλει πάντως ο καθένας, ας μπει στο ίντερνετ να δει τι έχω κάνει. Μιλάνε χωρίς να δουν; Δεν καταλαβαίνω…», ενώ σχετικά με την κριτική που του άσκησε ο Γιώργος Λιάγκας, πρόσθεσε: «Ο Γιώργος κάνοντας μια εκπομπή καθημερινά, μια εκπομπή και στο ραδιόφωνο, έχοντας καθημερινή επαφή με τον κόσμο πρέπει να σκεφτεί κι αυτός τι είναι η υπερέκθεση. Κι αυτός όλη μέρα είναι “μπροστά”. Ας σκεφτεί, λοιπόν, τι είναι η υπερέκθεση. Κι εγώ τα λέω αυτά… Την πρώτη βδομάδα με τον Ρουβά δεν μίλησα ούτε σε ένα τηλέφωνο, αλλά όλη τη βδομάδα με παίζανε συνέχεια τα μεσημεριανάδικα. Πώς μπορώ να προσέξω να μην υπερεκτεθώ;»
Για τον Παντελή Παντελίδη, ο Λευτέρης Ελευθερίου είπε: «Τα έχω πει και θα τα ξαναπώ γιατί θα γίνει παρεξήγηση. Είναι φωνάρα και είναι φαινόμενο από το τίποτα ένα παιδί να κάνει επιτυχία, χωρίς να υπάρχουν από πίσω του δισκογραφικές εταιρίες. Ξαφνικά κάθεται και γράφει τα τραγούδια με την κιθάρα του και από τη δικιά του καψούρα γίνεται γνωστός».

govastileto.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου